Indlæser...

Don Zoilo Oloroso Sherry 15 Years Old FL 70

Varenummer
690855
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Don Zoilo Oloroso Sherry er en ædel sherry med en imponerende alder og kompleksitet. Denne sherry er opkaldt efter Don Zoilo Ruiz-Mateos, en af de mest anerkendte sherryproducenter i Jerez-regionen i Spanien. Her er nogle af de vigtigste træk ved Don Zoilo Oloroso Sherry 15 Years Old FL 70:


1. Oloroso Sherry: Oloroso Sherry er en type tør sherry kendt for sin fyldige og kraftige karakter. Den er ofte længerevarende lagret, hvilket giver den en kompleks smag og en mørkere farve.


2. Alder: Denne specifikke udgave af Don Zoilo Oloroso Sherry er blevet lagret i 15 år, hvilket bidrager til dens dybde og rigdom. Langvarig lagring i træfade tillader sherryen at udvikle subtile smagsnoter.


3. Smagsprofil: Don Zoilo Oloroso Sherry 15 Years Old tilbyder en smagsoplevelse med nødder, tørrede frugter, karamel og krydderier. Den har en let sødme og en langvarig eftersmag.


4. Alsider og Nydelse: Oloroso Sherry er en alsidig spiritus, der kan nydes på flere måder. Den serveres normalt i små sherryglas ved stuetemperatur og kan nydes som en aperitif eller som en ledsager til ost, nødder eller tørret kød.


5. Servering: Sherry serveres typisk ved stuetemperatur eller let afkølet, afhængigt af præferencer. Den leveres normalt i flasker med en volumen på 70 cl (700 ml), som giver rigelig sherry til at dele med venner og familie.


Don Zoilo Oloroso Sherry 15 Years Old FL 70 (700 ml) er en eksemplarisk sherry, der repræsenterer dybden og kompleksiteten af Oloroso-stilen. Den er ideel til at udforske verdenen af sherry eller som en luksuriøs og velsmagende gave til vin- og spiritusentusiaster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna