Indlæser...

Don Zoilo Amontilado Sherry 15 Years Old FL 70

Varenummer
690864
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old FL 70 refererer til en flaske Don Zoilo Amontillado Sherry, der er blevet lagret i 15 år, og flaskens volumen er 70 cl (700 ml). Her er en produktbeskrivelse:


Produktbeskrivelse: Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old FL 70 (700 ml)


Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old er en fornem og velalderet sherry, der udstråler elegance og kompleksitet. Amontillado sherry er kendt for sin tørhed og komplekse smag, og denne specifikke udgave har nydt godt af en lagring på 15 år, hvilket giver den tid til at udvikle en dyb og raffineret karakter. Her er nogle af de vigtigste træk ved Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old:


1. Amontillado Stil: Amontillado sherry er kendetegnet ved sin tørhed og kompleksitet. Denne sherry begynder som en fino (lys og tør) sherry og gennemgår derefter en anden fase af ældning, hvilket giver den en mere nøddeagtig smag og en rigere farve.


2. Lang Lagringstid: Don Zoilo Amontillado Sherry er blevet lagret i hele 15 år i egetræsfade. Dette lange lagringsforløb resulterer i en dyb og nuanceret smagsoplevelse med noter af nødder, tørret frugt, krydderier og egetræ.


3. Karakteristisk Flaske: Som en premium sherry præsenteres Don Zoilo Amontillado Sherry normalt i en karakteristisk flaske, der signalerer sin høje kvalitet og elegance.


4. Alsider og Nydelse: Denne sherry er ideel til at nyde som en aperitif eller som en ledsager til en bred vifte af retter, herunder tapas, nødder, ost og tørret skinke. Den fungerer også godt som en meditationsvin til at nyde på egen hånd og fordybe sig i dens komplekse smag.


5. Serveringsanbefalinger: Don Zoilo Amontillado Sherry serveres normalt ved stuetemperatur i et sherryglas eller et tulipanformet glas for at fremhæve dens aromaer og smagsoplevelse.


Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old FL 70 (700 ml) er en fornem sherry, der vil appellere til dem, der søger en dyb og kompleks smagsoplevelse. Med sin lange lagringstid og karakteristiske amontillado-stil er den perfekt til at udforske verdenen af fine sherryvine eller som en elegant måde at afslutte en måltid på. Uanset om du er en sherrykender eller ønsker at prøve en ekstraordinær sherry, kan Don Zoilo Amontillado Sherry 15 Years Old være en fremragende mulighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna