Indlæser...

Condibøttelåg 1,5 + 3 + 5 ltr.

Varenummer
9949
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

9,00 kr.

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Ingredienser med Condibøtter

Uanset om du har en bar eller et køkken, er det vigtigt at have orden. Med condibøtter kan du nemt organisere dine ingredienser og holde styr på dem. Disse condibøtter fås i forskellige størrelser, så uanset om du har brug for en 1,5 liters eller en 5 liters bøtte, kan de nemt stables sammen.

Condibøtterne er lavet af plastik og kan tåle temperaturer fra 0 til +40 grader uden tidsbegrænsning. Dog anbefales det ikke at fryse dem, og de tåler ikke ovn og mikroovn. De har en rektangulær form med en bredde og dybde på 19,5 cm og et rumfang på 0,6 liter. De er klare i farven, hvilket gør det nemt at se indholdet.

Med condibøtter kan du nemt organisere dine ingredienser og holde dem friske og tilgængelige. Så få orden i baren eller køkkenet med disse praktiske condibøtter.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna