Indlæser...

Cocktailshaker sæt med 23 dele med stander - Gunmetal

Varenummer
673377
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

999,00 kr.

Beskrivelse

Cocktailshaker sæt med 23 dele med stander i gunmetal er det ultimative værktøj til at lave lækre cocktails derhjemme. Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for til at blande og servere en bred vifte af cocktails, inklusive en shaker, en strainer, en jigger, en istang, en rørepind, og endda en cocktailspade og en muddler.

Sættet er lavet af holdbare materialer, der er designet til at vare, og det gunmetal-farvede finish giver et elegant og moderne look. Den medfølgende stander holder alle dine cocktailredskaber organiseret og inden for rækkevidde, så du nemt kan lave drinks uden at skulle lede efter det rigtige værktøj.

Dette cocktailshaker sæt er også en fantastisk gaveidé til alle, der elsker at blande deres egne drinks. Det er perfekt til både begyndere og professionelle bartendere, og vil helt sikkert imponere dine gæster med din professionelle præsentation.

Det er vigtigt at bemærke, at gunmetal finishen på dette sæt er mere end bare et stilfuldt look. Gunmetal er kendt for at være holdbart og slidstærkt, hvilket betyder, at dette sæt vil vare i mange år med den rigtige pleje.

Samlet set er Cocktailshaker sæt med 23 dele med stander i gunmetal en top-of-the-line cocktailredskabssamling, der vil tage din hjemmebar til næste niveau. Med alt, hvad du har brug for til at lave de perfekte drinks, vil du være i stand til at imponere dine gæster og nyde de bedste cocktails i komforten af dit eget hjem.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna