Indlæser...

Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar

Varenummer
9288
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

181,00 kr.

Beskrivelse

Cocktail Strainer Calabrese fra Urban Bar er en hver bartenders drøm

Når den professionelle bartender gør sig umage med at mixe de skønneste drinks og cocktails, så er det rigtige udstyr nødvendigt. Og den mest effektive strainer eller si som du kan få, er Cocktail Strainer Calabrese fra Urban Bar, som er specielt designet til opgaven. Det er selvfølgelig den kendte Salvatore Calabrese, der sammen med et kompetent og dygtigt team, har udviklet denne strainer.

Designet er rustfrit stål og du kan benytte den sammen med et 16 ounce shaker glas. Sien sorterer al uønsket grums fra, når du hælder mixet op i et flot glas til din gæst. Det betyder, at du kan servere de mest farverige dejlige drinks og cocktail, som er klare og rene. Straineren leveres i en meget flot gaveæske, og er den perfekte gave til den, der lige skal have det allerbedste udstyr i sin bar. Kun håndvask - ikke maskine.

Mål: • Bredde: 95mm • Længde: 205mm • Vægt: 139g • Dybde: 20mm


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna