Indlæser...

Cocktail Shaker 500ml stål

Varenummer
9709
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

40,00 kr.

Beskrivelse

Smart cobbler shaker i lækkert design

Noget af det første man skal sørge for at erhverve sig i en bar er en shaker. Og selvom de fleste går ud fra, at en shaker blot er en shaker, så er det langt fra tilfældet. Der findes nemlig mange forskellige typer shakere, som alle sammen er gode i forskellige situationer. Denne shaker er i cobbler-kategorien, som mange også kender som Manhattan shakeren. Det som gør den til netop denne type shaker er, at den består af tre separate dele. Den består for det første af en shaker, som er størstedelen af hele shakeren. Derudover består den af en barsi og et låg, som kan tages af. Barsien gør, at det er meget nemt at hælde fra shakeren. Når de tre dele er samlet er shakeren meget nem at servere fra, hvilket er grunden til, at mange bartendere foretrækker denne shaker.


Højde: 22 cm


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna