Indlæser...

Clipflaske NY Kilner® 600 ml

Varenummer
688881
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

75,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® Clipflaske - Perfekt til Opbevaring og Konservering

Denne Kilner® Clipflaske er ideel til opbevaring og konservering af forskellige væsker som olier, eddiker, saft og sirup. Flasken er lavet af glas, silikone og rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid.

Med en kapacitet på 600 ml og dimensioner på 6,8x6,8x25,5 cm er denne flaske rummelig nok til at opbevare en betydelig mængde væske. Det unikke klemmelåg og det glasformede design gør det nemt at åbne og lukke flasken, samtidig med at det giver et stilfuldt udseende.

På siderne af flasken er der målinger i amerikanske fluid ounces (US fl oz) og liter, så du nemt kan afmåle den ønskede mængde væske. Derudover er der tydelig Kilner® mærkning på forsiden og bagsiden af flasken, hvilket giver et autentisk og pålideligt præg.

Uanset om du bruger denne Kilner® Clipflaske til at opbevare dine egne hjemmelavede saucer eller til at holde dine foretrukne drikkevarer friske, vil den med sikkerhed opfylde dine forventninger.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna