Indlæser...

Chokolade hvid Sao Palme 30% 2 kg

Varenummer
684246
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Hvid Chokolade Sao Palme 30% er skabt til at tilfredsstille dine chokoladetrang med sin delikate og cremede smag. Denne hvide chokolade er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser og er et perfekt valg for chokoladeelskere.


Når du tager en bid af denne chokolade, vil du blive mødt af en blid og cremet smag, der smelter i munden. Den har en behagelig sødme og en subtil balance mellem kakao og mælkesmag.


Hvid Chokolade Sao Palme 30% er perfekt til at nyde alene som en lækker snack eller som en ingrediens i bagværk, desserter eller konfekture. Den kan også bruges til at tilføje en sød og cremet smag til dine varme drikke som kakao eller kaffe.


Sao Palme er kendt for deres kvalitetschokolade og dedikation til at skabe enestående smagsoplevelser. Med denne hvide chokolade kan du opleve deres ekspertise og nyde en lækker chokoladeoplevelse.


Forkæl dine smagsløg med Hvid Chokolade Sao Palme 30% og oplev den delikate og cremede smag. Nyd denne velsmagende hvide chokolade alene eller som en ingrediens i dine yndlingsopskrifter. Læg dig tilbage og nyd den forførende smag af Sao Palme chokolade.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna