Indlæser...

Captain Morgan Original Spiced FL 70

Varenummer
10683
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

119,00 kr.

Beskrivelse

Captain Morgan Original Spiced - En Karibisk Rom med Hemmelig Opskrift

Captain Morgan Original Spiced er en unik rom, der er lavet på en hemmelig opskrift. Denne mesterlige blanding af krydderier og naturlig smag giver rommen en karakteristisk og lækker smag. Rommen er lavet af caribisk rom, der har lagret på hvide egetræsfade for at opnå en rig og fyldig smag.

Med Captain Morgan Original Spiced kan du forvente rige noter af naturlig vanilje, brun sukker, tørret frugt og varmekrydderier. Disse smagsnuancer kombineres med antydninger af egetræ, der giver en perfekt balanceret spiritus med en glat eftersmag.

Denne rom er bedst nydt alene eller sammen med cola. Uanset om du foretrækker at nyde den ren eller som en del af en lækker cocktail, vil Captain Morgan Original Spiced med sikkerhed tilfredsstille dine smagsløg og give dig en autentisk caribisk oplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna