Indlæser...

Candolini Riserva Grappa FL 70

Varenummer
689911
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Candolini Riserva Grappa er en ædel italiensk grappa, der er blevet omhyggeligt destilleret og lagret for at skabe en spiritus med en kompleks og afrundet smagsprofil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Candolini Riserva Grappa FL 70:


1. Kvalitetsgrappa: Riserva Grappa er normalt en højere kvalitetsgrappa end standardvarianter og er ofte resultatet af nøje udvalgte drueskaller og en omhyggelig destillationsproces.


2. Lagring: Denne grappa er blevet lagret i egetræsfade, hvilket giver den mulighed for at udvikle subtile smagsnoter og en mere kompleks karakter. Lagringen kan bidrage med træagtige noter og en blødere tekstur.


3. Smagsprofil: Candolini Riserva Grappa har en smagsprofil, der kan omfatte noter af frugt, blomster, nødder og krydderier. Den er kendt for sin fyldige og afrundede smag.


4. Alsider og Nydelse: Grappa er en spiritus, der normalt nydes som en digestif efter et måltid. Den kan serveres ved stuetemperatur eller lidt afkølet.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket er en standardstørrelse for grappaflasker.


Candolini Riserva Grappa FL 70 (700 ml) er en kvalitetsgrappa, der er ideel for dem, der ønsker at udforske den italienske spiritusverden og nyde en smagsoplevelse med en dyb og kompleks karakter. Grappa er kendt for sin autentiske smag og er en passende afslutning på en god middag eller en sjælden godbid for spiritusentusiaster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna