Indlæser...

Calvados Chateau du Breuil 8 Ans FL 70

Varenummer
10600
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

399,00 kr.

Beskrivelse

Calvados Chateau du Breuil 8 Ans - En Eksklusiv Fransk Delikatesse

Denne eksklusive Calvados Chateau du Breuil 8 Ans er en ægte fransk delikatesse, der vil imponere selv de mest kræsne ganer. Denne calvados er produceret i Le Breuil-en-Auge i det nedre Normandiet, hvor den destilleres ad to omgange i kobberdestillationsapparater for at sikre den højeste kvalitet.

Calvados Chateau du Breuil 8 Ans lagres i mindst 8 år på franske egefade, hvor den udvikler en velafbalanceret aroma af æble og krydrede træ-noter. Æblerne i calvadosen fremstår mere tørre end friske, hvilket giver en unik smagsoplevelse. Den let bitre finish giver en fin afrunding, og nuancerne er gennemgående rige og frugtige.

Med en alkoholprocent på 40% er denne calvados perfekt til at nyde som en aperitif eller som en digestif efter et godt måltid. Den flotte flaske indeholder 70 cl calvados, og den er en ideel gave til enhver calvados-elsker eller til at forkæle dig selv med en eksklusiv fransk spiritus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna