Indlæser...

Calvados Boulard VSOP FL 70

Varenummer
10604
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

289,00 kr.

Beskrivelse

Calvados Boulard VSOP - En Ædlebrændevin fra Frankrig

Calvados Boulard VSOP er en æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet, Frankrig. Denne ædlebrændevin fremstilles ved at destillere gærede og traditionelle cider fra området. Processen minder om den, der anvendes til at fremstille cognac.

Calvados Boulard VSOP har en velafbalanceret smag med noter af vanilje, træ og modnet æble. Denne æblebrændevin er destilleret i 3-5 år på franske egetræsfade, hvilket bidrager til dens komplekse og velsmagende karakter. I 2011 vandt den formandens trofæ i "Ultimative Spirits Challenge".

Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsmængde på 70 cl er Calvados Boulard VSOP perfekt til at nyde alene eller som en del af forskellige cocktails og drinks. Denne æblebrændevin er et must-have for enhver spiritusentusiast eller for dem, der ønsker at udforske den franske spiritusverden.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna