Indlæser...

BuzzBallz Pornstar Martini 20 cl

Varenummer
697231
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

41,00 kr.

Beskrivelse

BuzzBallz Pornstar Martini 20 cl (Begrænset Periode) - En Spændende og Tidsbegrænset Oplevelse


BuzzBallz Pornstar Martini er en festlig og populær cocktail i en praktisk og bærbar 20 cl størrelse. Denne udgave, der kun er tilgængelig i en begrænset periode, er en unik mulighed for at nyde den klassiske Pornstar Martini-cocktail i en bekvem pakke. Her er nogle højdepunkter ved dette produkt:


Smagsprofil:


Eksotisk og Frugtig: BuzzBallz Pornstar Martini byder på en lækker kombination af passionsfrugt, vanilje og vodka, hvilket giver en eksotisk og frugtig smagsoplevelse.


Balanceret Sødme: Denne cocktail er kendt for sin afbalancerede sødme, der gør den til en favorit blandt dem, der elsker frugtbaserede drinks.


Funktioner og Fordele:


Bærbarhed: Den 20 cl størrelse gør det nemt at tage med dig til fester, udendørs arrangementer eller enhver lejlighed, hvor du ønsker at nyde en velsmagende cocktail.


Begrænset Periode: Da dette produkt kun er tilgængeligt i en begrænset periode, kan det være en sjælden mulighed for at prøve noget specielt og begrænset udgave.


Potentielle Faldgruber og Rådgivning:


Begrænset Tilgængelighed: Husk, at dette produkt kun er tilgængeligt i en begrænset periode, så sørg for at få fat i det, mens det er tilgængeligt, hvis du ønsker at prøve det.


Ansvarlig Nydelse: Selvom BuzzBallz Pornstar Martini er en velsmagende cocktail, er det vigtigt at nyde alkoholholdige produkter ansvarligt og overholde den lovlige drikkealder i dit område.


BuzzBallz Pornstar Martini 20 cl (Begrænset Periode) er en mulighed for at nyde en populær cocktail på en nem og praktisk måde. Husk at tjekke tilgængeligheden i din region, da det kun er tilgængeligt i en begrænset tidsperiode.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna