Indlæser...

BuzzBallz Espresso Martini 20 cl

Varenummer
680014
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.

Beskrivelse

Den unikke transportable beholder er lavet af genbrugsmaterialer, og indholdet er lavet af premium spiritus, rigtig frugtjuice samt naturlige smagsstoffer og ingredienser.


BuzzBallz findes i mange forskellige smagsvarianter. Med denne Espresso Martini kan man forkæle sig selv med et fyldigt mix af vodka, kaffe og naturlig smag. Den er perfekt efter en hård dag på kontoret (eller stranden).


BuzzBallz kan nydes sammen med venner og familie både ude og hjemme - og både udendørs og indendørs. De passer perfekt til grill, picnic, festivaler og private fester, og de giver en fuld cocktail-oplevelse - uden behov for en bartender. Kort sagt: BuzzBallz er perfekt til at nyde på steder, hvor nemt og hurtigt er nøgleord.


Men er man også til paraplydrinks og cocktails i flotte glas med sugerør, så kan BuzzBallz naturligvis også bruges i en lang række drinks- og cocktailopskrifter - der er masser af inspiration at hente på www.buzzballz.com.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna