Indlæser...

BuzzBallz Chili Mango 20 cl

Varenummer
680015
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.

Beskrivelse

Den unikke transportable beholder er lavet af genbrugsmaterialer, og indholdet er lavet af premium spiritus, rigtig frugtjuice samt naturlige smagsstoffer og ingredienser.


BuzzBallz findes i mange forskellige smagsvarianter. Denne Chili Mango er en cocktail med attitude. Med dette søde og stærke mix af rom, tequila, mango og hotte jalapeños kan man sætte lidt krydderi på tilværelsen. Tør du?


BuzzBallz kan nydes sammen med venner og familie både ude og hjemme - og både udendørs og indendørs. De passer perfekt til grill, picnic, festivaler og private fester, og de giver en fuld cocktail-oplevelse - uden behov for en bartender. Kort sagt: BuzzBallz er perfekt til at nyde på steder, hvor nemt og hurtigt er nøgleord.


Men er man også til paraplydrinks og cocktails i flotte glas med sugerør, så kan BuzzBallz naturligvis også bruges i en lang række drinks- og cocktailopskrifter - der er masser af inspiration at hente på www.buzzballz.com, hvor man blandt mange lækre opskrifter bl.a. kan finde opskriften på Spicy Mango and Dragon Fruit Slush.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna