Indlæser...

Brøndums Kryddersnaps Appelsin & Dild FL 50

Varenummer
689905
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

97,00 kr.

Beskrivelse

Brøndums Kryddersnaps Appelsin & Dild er en spændende og aromatisk snaps, der kombinerer smagen af appelsin med noterne af dild, hvilket skaber en harmonisk og velsmagende drik. Her er nogle af de vigtigste træk ved Brøndums Kryddersnaps Appelsin & Dild FL 50:


1. Appelsin og Dild: Denne snaps er krydret med smagen af appelsin, der tilføjer en naturlig sødme og frugtagtighed, samt noter af dild, der bidrager med en urteagtig og aromatisk karakter.


2. Krydret Smag: Brøndums Kryddersnaps er kendt for sin krydrede karakter, og denne variant er ingen undtagelse. Denne kombination af smagselementer giver en kompleks og velsmagende oplevelse.


3. Alsider og Nydelse: Kryddersnaps er en populær drik i Danmark og nydes ofte som en del af frokosten eller til festlige lejligheder. Den kan drikkes alene ved stuetemperatur eller afkølet, afhængigt af præferencer.


4. Servering: Snaps serveres typisk i små snaps- eller shotglas. Nogle foretrækker at nippe til den langsomt, mens andre drikker den som en skål og følger op med øl eller vand.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 50 cl (500 ml), hvilket gør den velegnet til at dele med venner og familie ved festlige sammenkomster.


Brøndums Kryddersnaps Appelsin & Dild FL 50 (500 ml) er en unik og velsmagende dansk snaps, der tilbyder en smagsoplevelse med både frugtagtige og urteagtige noter. Den er ideel til at nyde som en traditionel dansk snaps ved frokostbordet eller som en velkommen tilføjelse til enhver festlig lejlighed. Smagsvarianten med appelsin og dild giver denne snaps en særlig karakter, der kan vække interesse hos både snapsentusiaster og dem, der søger noget nyt og spændende.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna