Indlæser...

BRAZIN Old Vine zinfandel Lodi USA 2022

Varenummer
693321
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 129,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 13% (20 kr)

Beskrivelse

Fyldig BRAZIN Old Vine Zinfandel fra Lodi, USA 2022

Dyk ned i en verden af raffineret smag og aroma med BRAZIN Old Vine Zinfandel Lodi fra USA, årgang 2022. Denne vin er kendt for sin intense, fyldige og saftige smag, der komplimenteres af noter af sorte bær, krydderier og et hint af eg.

Denne Zinfandel kommer fra Lodi-regionen, der er berømt for sine gamle vinstokke og ideelle vækstbetingelser, hvilket resulterer i vine af exceptionel kvalitet og karakter. Vinens rige smagsprofil gør den til et fremragende valg til grillede retter, krydrede gryderetter eller modne oste.

Vinen er fremstillet med omhu og passion, hvilket gør den til et uundværligt valg for enhver vinentusiast eller som en særlig gave. Nyd den unikke og uforlignelige smag af BRAZIN Old Vine Zinfandel og oplev vinproduktion på sit højeste niveau.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna