Indlæser...

AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar

Varenummer
9543
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

849,00 kr.

Beskrivelse

Guld AG Cocktail Shaker - Perfekt til Lækre Cocktails

Denne funktionelle cocktailshaker fra Urban bar er det ultimative redskab til at blande lækre cocktails. Shakeren er lavet af rustfrit stål og har en gylden farve med en poleret udvendig og mat indvendig finish. Den klare, klassiske form og det praktiske design gør den til et must-have for enhver cocktailentusiast.

Shakeren består af tre dele - koppen, bægeret og låget. Den lille hætte er designet med tre små fine linjer, der giver et godt greb, selvom dine hænder er våde. Bægeret lukker perfekt og er bundet sammen med koppen. Derudover er bægeret udstyret med en integreret si, der holder grove rester tilbage.

Med en kapacitet på 360 ml er denne klassiske cocktailshaker perfekt til at forberede små, lækre cocktails. Uanset om du er en professionel bartender eller bare elsker at lave drinks derhjemme, vil denne cocktailshaker være din trofaste følgesvend.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna