Indlæser...

BORDKNIV CHIPPENDALE 22,7 CM LANG

Varenummer
9844
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

69,00 kr.

Beskrivelse

Skøn og Elegant Chippendale Bordkniv

Denne Chippendale bordkniv er en del af en elegant og flot bestikserie. Kniven er lavet af højpoleret kromstål, hvilket giver den en skinnende og stilfuld finish. Med en længde på 22,7 cm er denne bordkniv perfekt til enhver spisesituation, uanset om det er til festlige lejligheder eller til hverdagsbrug.

Chippendale bestikserien er kendt for sin klassiske og tidløse stil, der samtidig skiller sig ud med sin karakteristiske elegance. Alle bestiktyper i serien er lavet af solidt og massivt kromstål af høj kvalitet.

Uanset om du ønsker at opgradere dit eksisterende bestik eller ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit spisebord, er denne Chippendale bordkniv det perfekte valg.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna