Indlæser...

Bollinger Champagne Cuvee Special Brut (MG) FL 150

Varenummer
10565
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.109,00 kr.

Beskrivelse

Bollinger Champagne Cuvee Special Brut (MG) - En Eksklusiv Champagneoplevelse

Oplev en unik og eksklusiv champagneoplevelse med Bollinger Champagne Cuvee Special Brut (MG). Denne champagne er fremstillet i Frankrig og har en alkoholprocent på 12%. Flasken indeholder 150 cl af denne fortryllende drik.

Bollinger Champagne Cuvee Special Brut er en blanding af 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay og 15% Meunier, samt over 85% Grands og Premiers Crus. Denne kombination af druesorter og kvalitetsvine giver champagnen dens unikke stil, dufte og aromaer.

For at nyde denne champagne i sin fulde pragt anbefales det at servere den ved en temperatur mellem 10 og 12 grader. Den kan nydes sammen med forskellige retter, herunder fisk som sushi og sashimi, skaldyr som rejer, krebs og grillet hummer, samt fjerkær og hvidt kød.

Bollinger Champagne Cuvee Special Brut har en gylden farve med karakteristiske træk fra de sorte druesorter og meget fine bobler. Den har en smuk duft af modne frugter og krydderier, med antydninger af ristede æbler, æblekompot og ferskner. Smagen er en fin kombination af struktur, længde og livlighed. Boblerne er lette og perlende, og noter af brioche og krydderier tilføjer en delikat smag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna