Indlæser...

Blossa Glögg - Stærk FL 75

Varenummer
10593
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Blossa Glögg - Stærk FL 75

Blossa Glögg - Stærk er en lækker og krydret vinglögg fra Sverige. Denne flaske indeholder 75 cl af denne populære juledrik. Med en alkoholprocent på 15% er den perfekt til at sprede varme og hygge i de kolde vintermåneder.

Glöggen har en krydret duft med noter af honningkager og rosiner. Smagen er fyldig og rig med toner af julekrydderier. Den har en lang finish, der efterlader en behagelig eftersmag.

For at nyde Blossa Glögg - Stærk på bedste vis, serveres den bedst varm. Du kan tilføje rosiner og mandler for ekstra smag og tekstur. Hvis du ønsker at prøve noget anderledes, kan du også nyde den ved stuetemperatur og kombinere den med honningkager, kiks og blåskimmel ost for en spændende smagsoplevelse.

Uanset om du vil forkæle dig selv eller overraske en ven eller familiemedlem, er Blossa Glögg - Stærk et perfekt valg til at skabe en hyggelig og festlig stemning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna