Indlæser...

Bloklys sort marmor 3D flame Ø: 7,5 x 10 cm.

Varenummer
699189
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 69,00 kr.
Spar 29% (20 kr)

Beskrivelse

Bloklys Sort Marmor 3D-Flamme – En Luksuriøs Tilføjelse til Dit Hjem


Tilføj en note af elegance og sofistikation til dit hjem med vores Bloklys Sort Marmor med 3D-Flamme. Dette unikke lys måler Ø 7,5 x 10 cm og præsenterer en uforlignelig kombination af design og teknologi.


Dit hjem er ikke blot en bolig; det er en følelse. Og denne følelse fortjener det bedste. Vores bloklys skaber en fortryllende atmosfære, der komplementerer din indretning. Det er perfekt til at skabe hygge i stuen, romantik i soveværelset eller afslapning i badeværelset.


Få den autentiske oplevelse af et rigtigt stearinlys uden at gå på kompromis. Vores 3D-teknologi giver en flamme, der ser ægte ud, føles ægte og endda bevæger sig som en ægte flamme. Ingen røg, ingen smeltende voks og ingen risiko.


Er du træt af at skulle slukke dine lys manuelt? Vores bloklys har en indbygget timer, der sørger for, at lyset slukker af sig selv. Det er bekvemmelighed og sikkerhed i én pakke.


Skab et hjem, der er lige så unik som dig. Klik på "Tilføj til kurv" nu, og tag det første skridt mod et mere luksuriøst og komfortabelt liv.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna