Indlæser...

Blød skræller soft square CDU ZYLISS® 18x2,5x3cm

Varenummer
689601
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Blød Skræller Soft Square CDU - Perfekt til Bløde Frugter og Grøntsager

Denne bløde skræller fra ZYLISS® er det ideelle redskab til at fjerne skræl fra bløde frugter og grøntsager. Med sin kompakte takkede klinge kan den nemt skære igennem skrællen uden at beskadige det indre af frugten eller grøntsagen.

Denne skræller er også perfekt til at fjerne pletter og urenheder fra madvarer med sin specielt designede spids. Den bløde skræller er lavet af holdbare materialer som ABS, SS og POM, hvilket sikrer langvarig brug og nem rengøring.

Med dens størrelse på 18x2,5x3 cm er den nem at håndtere og opbevare i dit køkken. Den hvide og røde farve tilføjer et friskt og moderne look til dit køkkenudstyr.

Uanset om du er en professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne bløde skræller fra ZYLISS® være et uundværligt redskab i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna