Indlæser...

Blå Vinkøler 3L

Varenummer
680065
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 149,25 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 25% (50 kr)

Beskrivelse

Blå Vinkøler, 3 liter


Hold dine vine afkølet og tilføj et strejf af farve til din vinservering med vores blå vinkøler. Denne stilfulde vinkøler er designet til at holde dine vine ved den perfekte temperatur og samtidig skabe en unik og indbydende atmosfære.


Vores vinkøler har en kapacitet på 3 liter, hvilket gør den ideel til at rumme flere flasker vin ad gangen. Den blå farve tilføjer et friskt og levende udseende til din borddækning og passer perfekt til sommerfester eller andre festlige lejligheder.


Køleren er lavet af holdbart materiale, der sikrer en optimal isolering og bevaring af vinen ved den ønskede temperatur. Den er let at håndtere og rengøre, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.


Med vores blå vinkøler kan du præsentere dine vine med stil og tilføje et ekstra element af elegance til din vinoplevelse. Den er perfekt til både indendørs og udendørs arrangementer, og vil helt sikkert imponere dine gæster.


Giv din vinservering et friskt og farverigt pust med vores blå vinkøler. Skab uforglemmelige øjeblikke og nyd dine vine afkølet og med et strejf af stil og festlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna