Indlæser...

Bergamotteessens 115 ml

Varenummer
684297
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Vores bergamotteessens er den perfekte ingrediens til at tilføje en frisk og citrusagtig duft til dine kreationer. Den er lavet af nøje udvalgte bergamottefrugter, der giver en autentisk og liflig duft af bergamotte.


Med vores bergamotteessens kan du skabe duftende kosmetiske produkter som lotioner, cremer, duftlys, sæber og meget mere. Den forfriskende og citrusagtige duft vil vække dine sanser og skabe en behagelig atmosfære omkring dine skabelser.


Vores bergamotteessens er nem at bruge. Du kan tilføje den direkte til dine opskrifter eller blande den med andre ingredienser for at skabe en perfekt afstemt duft. Den kan bruges i forskellige kosmetiske produkter og er velegnet til både hjemmelavede projekter og professionelle producenter.


Med en flaske af vores bergamotteessens får du nok til at tilføje den friske og citrusagtige duft til mange forskellige kreationer. Holdbarheden gør det muligt at nyde den liflige duft i lang tid.


Forkæl dine sanser og berig dine kreationer med vores bergamotteessens. Uanset om du elsker at lave kosmetik, duftlys eller andre duftende projekter, vil vores bergamotteessens tilføje en forfriskende og citrusagtig duft, der vil bringe glæde og velvære. Lad dine kreationer skinne med den liflige duft af bergamotte.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna