Indlæser...

Bel Jigger kobber 25/50ml - Mezclar

Varenummer
690601
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Bel Jigger Kobber 25/50ml - Mezclar

Lad dine cocktails skinne med "Bel Jigger Kobber 25/50ml - Mezclar." Denne sofistikerede jigger kombinerer præcisionsmåling og exceptionelt design til at give din bartending et luksuriøst touch. Med målemuligheder på 25ml og 50ml, giver denne kobberfarvede jigger dig den nødvendige fleksibilitet til at mixe en bred vifte af cocktails med præcision.

Fremstillet i højkvalitets rustfrit stål og belagt med en iøjnefaldende kobberfinish, garanterer denne jigger en lang levetid samt et eksklusivt udseende. Det elegante, buede design er ikke kun smukt at se på, men også ergonomisk udformet for komfort og let anvendelse.

Uanset om du er en professionel bartender eller blot en entusiastisk hjemmemixolog, er denne Bel Jigger i kobber fra Mezclar den perfekte kombination af form og funktion.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna