Indlæser...

Bel Jigger 25/50ml - Mezclar

Varenummer
690600
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Tilføj et snert af professionalisme og klasse til din cocktailtilberedning med "Bel Jigger 25/50ml - Mezclar." Denne elegant designet jigger fra Mezclar serien er det ideelle værktøj til at måle dine spiritusser og mixere med præcision. Med to målemuligheder på 25ml og 50ml, giver denne jigger dig den fleksibilitet, du har brug for, for at skabe en række drikkevarer.


Denne Bel Jigger er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål, hvilket garanterer lang levetid og holdbarhed. Den moderne formgivning kombineret med det elegante finish gør den til et stilfuldt tilbehør i enhver barindstilling.


Brug denne jigger til at skabe perfekt afbalancerede cocktails hver gang, uanset om du er en professionel bartender eller en hjemmeentusiast. Dens ergonomiske design gør det let og behageligt at bruge, hvilket sikrer, at dine drinks altid er i topform.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna