Indlæser...

Bearnaiseessens 1 L

Varenummer
683947
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Bearnaiseessens i 1 L-størrelse, der giver dig mulighed for at lave den lækreste Bearnaise sauce med lethed. Denne essens er skabt til at tilføje den autentiske smag og cremede konsistens til dine retter.

Bearnaiseessensen er perfekt til at skabe den udsøgte smag, der kendetegner Bearnaise sauce. Den er fyldt med de klassiske smagsnuancer af estragon, løg, eddike og krydderier, der balanceres perfekt og skaber en harmonisk smagsoplevelse.

Vores Bearnaiseessens er nem at bruge. Du skal blot følge opskriften og tilføje essensen sammen med smør og æggeblommer for at skabe den lækre og luksuriøse Bearnaise sauce. Resultatet vil være en saftig og cremet sauce, der vil løfte dine retter til nye gastronomiske højder.

Bearnaiseessensen er velegnet til forskellige retter som bøf, kylling, fisk eller grøntsager. Den tilføjer en rig og fyldig smag, der vil forkæle dine smagsløg og imponere dine gæster.

Oplev den udsøgte smag af en veltilberedt Bearnaise sauce med vores Bearnaiseessens i 1 L-størrelse. Skab lækre og luksuriøse måltider med denne klassiske og smagfulde essens. Prøv vores Bearnaiseessens og lad dine smagsløg forkæles af en autentisk Bearnaise sauce. (Varenr. XXXX)
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna