Strainers

Brug en strainer til dine drinks

Nogle redskaber skal man have i sin bar, og en strainer er en af de redskaber. Når man shaker forskellige ingredienser sammen, er det vigtigt, at man serverer sine cocktails uden grums og klumper. Derfor skal man altid sørge for, at have en strainer i sin bar. De fås i mange forskellige størrelser og tæthed i filtreringen. Du kan læse mere om dem her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Barsæt 3 dele mat sort 233022LV1
  Barsæt 3 dele mat sort
  499,00 kr
 2. 34%
  SALE
  Cocktail si - trekant 18242
  Cocktail si - trekant
  Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 375,00 kr
 3. Strainer Barray guld - Überbartools 4996
  Strainer Barray guld - Überbartools
  299,00 kr
 4. ProStrainer - Fine Strainer 13293
  ProStrainer - Fine Strainer
  149,00 kr
 5. Professional Strainer BTBL3596
  Professional Strainer
  99,00 kr
 6. Hawthorn Strainer - Urban bar UB23
  Hawthorn Strainer - Urban bar
  129,00 kr
 7. Biloxi Julep Strainer Rose Guld - Urban bar UB42-01RG
  Biloxi Julep Strainer Rose Guld - Urban bar
  179,00 kr
 8. Coley Strainer Tiki 15.5cm - Urban bar UB3555
  Coley Strainer Tiki 15.5cm - Urban bar
  175,00 kr
 9. Coley Strainer Tattoo 15.5cm - Urban bar UB3554
  Coley Strainer Tattoo 15.5cm - Urban bar
  175,00 kr
 10. Classico Hawthorn Strainer UB3552
  Classico Hawthorn Strainer
  199,00 kr
Faldende orden
Side

Ingen bar uden en strainer

En rigtig bartender med respekt for sig selv, sørger altid for, at have en strainer i baren. Den er et uundværligt redskab, når der skal laves rigtige cocktails. Det er en form for si, som kan filtrere frugtkød og andre urenheder fra dine cocktails. Med det blotte øje kan det være svært at få øje på små urenheder, når cocktailen er hældt på glas. Kigger man derimod i straineren, så vil man opdage, hvor meget der egentlig kan filtreres fra. Den kan også bruges til at sortere større ting som isterninger og krydderurter fra. De kan bruges til at køle en drink ned eller afgive smag, men de skal nødvendigvis ikke i den færdige cocktail. Det kommer helt an på, hvilken tæthed din cocktail strainer har sin filtrering.

Forskellige strainere

Det er et spørgsmål, som ofte bliver stillet. Det kan umiddelbart være svært at se den store forskel på de forskellige strainere. Man kan vælge at bruge en “fine strainer”. Den minder mest af alt, om en lille si, man også bruger i et køkken. Denne type bruges normalt til små mængder. Selve sien er ofte ikke særligt stor i, og filtreringen er meget fin. Vil man have store mængder væske filtreret, så er det ikke det rette valg. En af de mest populære strainere er en hawthorn strainer. Det er den klassiske cocktail strainer, som bliver brugt på alle barer. Den fungerer ved, at den sættes ned i ens shaker eller glas, med filtreringsbåndet ned ad. Alt efter hvor tæt filtreringsbåndet er, jo finere filtrerer denne cocktail shaker. En tredje mulighed er en “Julep strainer”. Det er teknisk set en stor ske med huller i der sættes skråt ned i shakeren. Denne type bruges normalt, når filtreringen ikke behøver at være så fin.

Hawthorn er den perfekte cocktail strainer

Der er ingen tvivl om, at Hawthorn er den mest benyttede cocktail strainer. På mange af modellerne kan man udskifte filtreringsbåndet. Det betyder at du kan skifte mellem en fin og knapt så fin filtrering. Er dette ikke nok, så er den bygget op, så det er muligt at vælge mellem forskellige åbninger, som væsken kan hældes fra, uden at blive filtreret. Vælger man en åbning med stor diameter, vil den kun holde isterninger tilbage i shakeren. Det er en virkelig praktisk funktion, når det skal gå hurtigt i baren. For at man ikke hele tiden skal skylle den mellem forskellige cocktails, anbefales det altid, at man har 2-3 forskellige strainere i sin bar. Man kan på den måde vælge, at bruge dem til hver deres cocktails, så det går hurtigere, for dine gæster, at få få deres cocktails. Det behøver ikke at være den samme type. Det kan også være en kombination af de 3 forskellige.

Mangler du den rette shaker? Se vores spændende udvalg her.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna