Shakere

Cocktail shaker hører til baren

En cocktail shaker er et uundværligt redskab, når du skal mixe drinks. Hos Barlife.dk sælger vi shakere i høj kvalitet, der både passer til baren og hjemmebaren. Hvis du skal lave rigtige cocktails, er det er nødvendigt at have en cocktail shaker i baren. En shaker kan også bruges til at muddle ingredienser i, hvis dine glas ikke kan holde til det. Læs mere om shakere her 

Faldende orden
Side
 1. Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U) 18144
  Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U)
  189,00 kr
 2. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml UB4058
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  999,00 kr
 3. AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar UB4053
  AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar
  849,00 kr
 4. Boston Shaker Pink Floral - Mezclar BTBL3670PI
  Boston Shaker Pink Floral - Mezclar
  149,00 kr
 5. Boston Shaker bund Gul Pulvercoated BTBL3671YEL
  Boston Shaker bund Gul Pulvercoated
  149,00 kr
 6. Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar UB3946RG
  Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar
  219,00 kr
 7. Boston Shaker Bund Ginza guld - Urban bar UB3947G
  Boston Shaker Bund Ginza guld - Urban bar
  189,00 kr
 8. AG Cocktail Shaker 36cl - Urban bar UB4055
  AG Cocktail Shaker 36cl - Urban bar
  499,00 kr
 9. Boston shaker Rød - rustfrit stål (850 ml) 805-3
  Boston shaker Rød - rustfrit stål (850 ml)
  179,00 kr
 10. Boston shaker Rosa - rustfrit stål (850 ml) 805-8
  Boston shaker Rosa - rustfrit stål (850 ml)
  179,00 kr
Faldende orden
Side

Tre forskellige slags shakere

Boston shaker består af to dele, den ene af metal og den anden er et glas. Det smarte ved shakeren er, at du ikke behøver hælde drinken i et andet cocktailglas, når du er færdig med at shake. Boston shakere er den mest udbredte shaker. De fås i forskellige farver og former. Bunden i en boston shaker har indbygget lidt vægt. Det betyder at de er gode til flair-bartending, da bunden altid vil komme ned først.

Cobbler shakeren er opdelt i tre dele, og er som regel lavet i metal. Det er en klassisk shaker, og den type man ser på barer. Shakeren har et låg på toppen, som kan tages af og bruges som måleenhed. Det er smart, da man så ikke behøver at have et seperat mål ved siden af.

Den tredje slags shaker er en fransk shaker. Den er ligesom Boston shakeren todelt, men en fransk shaker består begge dele af metal. De fås helt op til 90cl, og er altså det oplagte valg, hvis du skal lave drinks til mange af gangen.

Cocktail shaker til at muddle i

Den primære funktion med en shaker er, som navnet antyder, at shake ingredienser sammen. Men kan kan sagtens bruge den til andre ting. Eksempelvis er den god at have, hvis man skal muddle forskellige ingredienser. Normalt muddler man i et glas, men hvis ens glas ikke er solide nok, kan de ikke bruges. Med en cocktail shaker skal man ikke bekymre sig, om den går i stykker. Det eneste man skal sørge for er, at ens muddler er lang nok. En shaker er ofte højere end et glas, og derfor skal ens muddler også være længere.

Mangler du en god muddler til din bar, så kan du finde lige her

Få en cocktail shaker i et drink shaker sæt

Hvis du skal have fyldt din hjemmebar eller professionelle bar op, så kan du gøre det let ved at købe forskellige barsæt. Er du ikke helt sikker på, at du har alt det nødvendige udstyr, og at det passer sammen, er det smart med barsæt. Udover boston shaker, kan det være en god ide at anskaffe sig en muddler, jigger, barske, skænk, mål og glas. Det er muligt at købe alt udstyret i forskellige bar -og shaker sæt. Her får du alt hvad du skal bruge, og du er sikker på, at det hele passer sammen. Der findes forskellige shaker sæt alt efter, hvilken slags shaker du ønsker. Et godt råd er, at få styr på, hvilke udstyr man allerede har i sin bar, og hvad man mangler. Noget udstyr kan man med fordel have flere af i ens bar. Det glæder både boston shakere, strainers eller peelers eller muddlers.


Se nærmere på vores forskellige barsæt og shaker sæt lige her - der er gode tilbud!

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna