Barsæt

Er du på udkig efter noget barudstyr til din bar eller hjemmebar, så kan du med fordel købe alt-i-en versionen af et barsæt. Selvom du måske kun er på udkig efter én specifik ting til baren, så kan det i mange tilfælde svare sig at købe et helt sæt. Hermed er du helt sikker på, at du har alle de dele, som du spontant kunne få brug for, når du laver cocktails.

Der er også noget stilfuldt over at rulle et lækkert barsæt ud på dit bord, når gæsterne skal forkæles med dine bartenderevner.

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af forskellige barsæt med shaker i forskellige størrelser, som passer til alle lige fra nybegynderen til den erfarne drinkmager. Bliv inspireret af vores barsæt, og læs om dem her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 13%
  SALE
  Cocktail sæt - Manhattan 7508
  Cocktail sæt - Manhattan
  Tilbudspris 349,00 kr Normalpris 399,00 kr
 2. 13%
  SALE
  Mixer barsæt mixer-sæt
  Mixer barsæt
  Tilbudspris 349,00 kr Normalpris 399,00 kr
 3. Gin Tonic komplet Kit G&TXXL
  Gin Tonic komplet Kit
  199,00 kr
 4. Sort Vinyl Bostonshaker Sæt 9657
  Sort Vinyl Bostonshaker Sæt
  399,00 kr
 5. 33%
  SALE
  Barsæt stål 4 dele 2017173
  Barsæt stål 4 dele
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 299,00 kr
 6. 12%
  SALE
  Kobber Tin på Tin Cocktail Shaker Set 20085-41057
  Kobber Tin på Tin Cocktail Shaker Set
  Tilbudspris 549,00 kr Normalpris 625,00 kr
 7. Mojito Drinks barsæt 6040
  Mojito Drinks barsæt
  349,00 kr
 8. Hjemmebrygger Gin Kit 17985-355311
  Hjemmebrygger Gin Kit
  329,00 kr
 9. 33%
  SALE
  BARSÆT Á 4 DELE MATSORT 2017118
  BARSÆT Á 4 DELE MATSORT
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 299,00 kr
 10. COCKTAIL SÆT Á 5 DELE. MATSORT 2017119
  COCKTAIL SÆT Á 5 DELE. MATSORT
  299,00 kr
 11. Cocktail Barsæt 3 - XL 2987
  Cocktail Barsæt 3 - XL
  649,00 kr
 12. Bar Caddy - BAR AID sæt 2222
  Bar Caddy - BAR AID sæt
  269,00 kr
 13. Kobber barudstyrs Kit 22909-43269
  Kobber barudstyrs Kit
  599,00 kr
 14. Gun Metal Boston Cocktail Shaker Set 21790-41548
  Gun Metal Boston Cocktail Shaker Set
  799,00 kr
 15. Barsæt 3 dele mat sort 233022LV
  Barsæt 3 dele mat sort
  499,00 kr
 16. Læder bartender rulle brun - Urban bar UB4482
  Læder bartender rulle brun - Urban bar
  899,00 kr
 17. Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog FTA2100
  Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog
  549,00 kr
 18. Tiki 5 Piece Cocktail Set UB4345
  Tiki 5 Piece Cocktail Set
  799,00 kr
 19. Cocktail Bar Kit taske - Genware 20921-40050
  Cocktail Bar Kit taske - Genware
  289,00 kr
 20. Barsæt 3 dele messingfarvet 233021LV
  Barsæt 3 dele messingfarvet
  499,00 kr
Stigende orden
Side

POPULÆRE BARSÆT

Det er muligt at finde mange forskellige slags barsæt her hos Barlife. Blandt de mest populære sæt finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder mange dele til baren. Alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et sæt, hvis du skal have grundredskaberne på plads.

Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet forr en 3-delt shaker, får en amerikansk boston shaker. I denne pakke må du dog undvære istang og speed opener. Til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker.

Mange vælger at købe de to sæt på samme tid, da de supplerer hinanden godt. Skal der laves mojitos til den helt store guldmedalje, så er det ideelt at vælge vores Mojitosæt. I dette sæt er der alt det barudstyr, du skal bruge, hvis du skal lave den ikoniske cocktail.Til at servere de bedste cocktails er du naturligvis nødt til at have passende glas. Her hos BarLife finder du et inspirerende udvalg af flotte cocktailglas, som sætter det sidste finish på dine cocktails.  


Barudstyr til nybegynderen og den erfarne

Er du nybegynder, og vil du gerne have styr på de grundlæggende barværktøjer, som bruges når du skal lave cocktails, så kunne dette cocktailsæt være et rigtig godt match.  Ved køb af dette barsæt medfølger foruden grundredskaberne til at lave en gedigen cocktail, også en cocktail inspirationsbog, hvor du bliver hjulpet godt på vej, til når du skal begynde på denne fantastiske rejse.   

Ønsker du at dit barudstyr skal have et festligt men også eksklusivt udtryk, så er barsættet i kobber det oplagte valg. Det indeholder både shaker, strainer, muddler og en lang barske.

Til den mere erfarne bartender, har vi en række barsæt, som er en smule mere omfattende i deres omfang. Her er især Überbar langt fremme med nogle rigtig fornuftige læsninger på det professionelle barsæt. Cocktailkittet fra Überbar er eksklusivt, og indeholder mere end 25 dele. Det kommer i en flot og brugbar taske. Med dette komplette sæt kan du tage alt dit barsæt med udendørs under armen, hvis du skal være bartender til en fest. Kvaliteten er i top på alle vores sæt, så det er et spørgsmål behov, når du skal vælge dit sæt. Om det er til hjemmebaren eller den professionelle bar, så har vi udstyrspakker, som passer til ethvert behov.

 

De 3 primære typer af cocktailshakere   

Overordnet set findes der tre forskellige typer af shakere, som du kan tilføje som bar tilbehør til din bar.

 • Boston shaker
 • Cobblershaker (Manhattan shaker)
 • French shaker

For at klæde dig på til at kunne beslutte, hvilken drink shaker du skal vælge, vil vi her give dig en beskrivelse af de 3 forskellige typer og deres egenskaber. For når du skal udvælge din drinks shaker, er det nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan den er designet.

Boston Shaker

En Boston Shaker består af 2 dele, hvor den ene del er lavet af metal, mens den anden er af glas.

Uanset om den er varm eller kold, kan du altid forholdsvist nemt skille delene fra hinanden, da glas og metal i sammenhæng ikke påvirkes særligt af temperaturskift. Når du skal skille delene fra hinanden, vrider du blot glasset og shakeren. Skulle de alligevel være svære at få fra hinanden, kan du evt. støde metaldelen mod en hård overflade, mens du vrider i delene.

En anden fordel ved Boston Cocktail Shakeren er at glasset er transparant, hvilket betyder, at du kan se farven på den drink du er i færd med at kreere, og hvis den skal have en særlig konsistens, er det nemmere at vurdere, hvornår den er færdigrystet.

Har du lyst til at eksperimentere med flair-bartending, som de fleste kender ved at bartenderen jonglere rundt med shaker og flasker, så er der i bunden af Boston Shakeren indbygget lidt ekstra vægt, så denne altid vil komme ned første, når shakeren flyver rundt bag bardisken.    

Dog kan Boston Shakeren virke en anelse stor, og har du ikke de største hænder, kan den muligvis være lidt svær at håndtere.       

 

French Shaker

I den franske shaker (French Shaker) har du en cocktailshaker som minder ufattelig meget om Boston Shakeren. Forskellen er blot at begge delene er lavet af metal, hvilket betyder at nogle af de fordele, som hører til Boston Shakeren ikke på tilsvarende vis opfyldes med French Shakeren.

Til gengæld kan du finde den franske shaker helt op til 90 cl, som er rigtig smart, hvis nu du skal servere den samme cocktail til flere personer på en gang.    

           

Cobbler Shakeren

Cobbler Shakeren adskiller sig fra de 2 andre shakere, ved at bestå af 3 dele. En shaker, et låg og en si.

Det gode ved denne type shaker er, at den er nem at styre samtidig med at den integrerede si tilmed gør den nem at hælde fra.

Dog har Cobbler Shakeren tendens til at ”gro fast”, da alle delene oftest laves i aluminium og dermed reagerer på samme måde, når shakeren udsættes for temperaturskifte. Den danner nemt et undertryk når den udsættes for kulde, hvilket kan gøre det vanskeligt at skille den fra hinanden igen.

 

Barsæt fra Urban Bar

Skal du have fingrene i et pro barsæt, så skal du have fingrene i Urban Bar. De producerer barudstyr i verdensklasse og ikke nok med det, så kan du også finde nogle enormt flotte tasker, til at transportere sættet rundt med. F.eks. med denne brune lædertaske, som har plads til rigtig meget udstyr. Den er håndlavet i premium kernelæder og indeholder 7 rum, 1 telefonlomme og meget mere.

Den erfarne og professionelle bartender kan i hvert fald roligt kigge mod Urban Bar, næste gang der skal købes nyt udstyr.

 

Du er altid velkommen til at søge inspiration blandt vores mange produkter, sådan du kan beslutte dig for, hvilket barsæt du skal have fat på næste gang.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna