Barsæt

Få mere med et barsæt

Er du på udkig efter en masse barudstyr til din bar eller hjemmebar, så kan det være en mulighed, at kigge på vores gode pakkeløsninger. Selvom du måske kun er på udkig efter en specifik ting til baren, så kan det ofte svare sig, at købe en pakke. Ved køb af et helt barsæt, er du sikker på, at du alle dele du skal bruge, når du skal lave dine cocktails. Bliv inspireret af vores barsæt, og læs om dem her

Faldende orden
Side
 1. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe 4538
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe
  2.699,00 kr
 2. Tjenersæt 8489
  Tjenersæt
  239,00 kr
 3. Bartendere Rejse Kit 18265-361021
  Bartendere Rejse Kit
  1.499,00 kr
 4. Yarai Cocktail Mixer Set - Final Touch 20962-40099
  Yarai Cocktail Mixer Set - Final Touch
  589,00 kr
 5. Simple Bar Bag 047
  Simple Bar Bag
  1.249,00 kr
 6. Bartender kit - brun læder taske med barudstyr 6882BS
  Bartender kit - brun læder taske med barudstyr
  3.099,00 kr
 7. Cocktail Mixing Set GMP115
  Cocktail Mixing Set
  575,00 kr
 8. Mixer barsæt mixer-sæt
  Mixer barsæt
  333,00 kr
 9. Mojito Drinks barsæt 6040
  Mojito Drinks barsæt
  349,00 kr
 10. Sort Vinyl Boston shaker Sæt 9657
  Sort Vinyl Boston shaker Sæt
  399,00 kr
Faldende orden
Side

Populære barsæt

Det er muligt at købe forskellige barsæt hos Barlife. Blandt de mest populære, finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder mange dele til baren Alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et sæt, hvis du skal have grundredskaberne på plads. Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet forr en 3-delt shaker, får en amerikansk boston shaker. I denne pakke må du dog undvære istang og speed opener. Til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker. Mange vælger at købe de to sæt på samme tid, da de supplerer hinanden godt. Skal der laves mojitos til den helt store guldmedalje, så er det ideelt at vælge vores Mojitosæt. I dette sæt er der alt det barudstyr, du skal bruge, hvis du skal lave den ikoniske cocktail.

For at servere de bedste cocktails, skal man have de bedste glas! Find dine nye cocktailglas her


Barudstyr til nybegynderen og den erfarne

Er du nybegynder, og skal du have grundudstyret på plads, så er “Begyder-sættet” perfekt til dig. Her kan du både shake og straine dine cocktails. Skal dit barudstyr have et festligt men også eksklusivt udtryk, så er barsættet i kobber det oplagte valg. Det indeholder både shaker, strainer, muddler og en lang barske. Til den mere erfarne bartender, fås der et stort barsæt. Cocktailkittet fra Überbar er eksklusivt, og indeholder mere end 25 dele. Det kommer i en flot og brugbar taske. Med dette komplette sæt kan du tage alt dit barudstyr med under armen, hvis du skal være bartender til en fest. Kvaliteten er i top på alle vores sæt, så det er et spørgsmål behov, når du skal vælge dit sæt. Om det er til hjemmebaren eller den professionelle bar, så har vi udstyrspakker, som passer til ethvert behov.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna