Indlæser...

Bartender Kit LuxRoll, Überbartools

Varenummer
9760
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 3.409,00 kr. Normalpris 4.949,00 kr.
Spar 31% (1540 kr)

Beskrivelse

Bartender Kit LuxRoll - Det Ultimative Barsæt til Entusiaster

Med dette luksuriøse bartender kit fra Überbartools får du ikke bare en fantastisk taske, men også de bedste barredskaber til at imponere dine gæster med lækre cocktails. Tasken er både stilfuld og holdbar, og indeholder hele 12 forskellige redskaber, der dækker alle dine behov bag baren.

I dette barsæt finder du blandt andet en sprayflaske, en cocktailshaker, en pincet, en jigger, en barske med gaffel, en barske med pagaj, en barske med dråbeformet top og en oplukker. Alle redskaberne er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder i lang tid.

Tasken har en længde på 38 cm og en diameter på 17 cm, hvilket gør den kompakt og nem at transportere. Uanset om du er professionel bartender eller bare elsker at lave drinks derhjemme, vil dette barsæt være det perfekte valg for dig.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna