Indlæser...

Bartender Kit LuxRoll, Überbartools

Varenummer
9760
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 2.999,00 kr. Normalpris 4.949,00 kr.
Spar 39% (1950 kr)

Beskrivelse

Lækker taske med de bedste barredskaber

Med dette sæt får du ikke bare en super lækker taske, som er pæn og rigtig holdbar. Du får nemlig også en masse redskaber, som du vil nyde at bruge bag baren når du skal trylle med drinks og lave gode cocktails til bargæsterne. I dette barsæt får du hele 12 forskellige barredskaber, og for mange dækker dette faktisk det behov man har til de redskaber man skal bruge bag baren. I tasken kan man finde en sprayflaske, en cocktailshaker, en pincet, en jigger, en barske med gaffel, en barske med pagaj, en barske med dråbeformet top, en oplukker og meget mere. Alle disse ting er lavet i en rigtig god kvalitet og du kan være sikker på, at der er tale om den bedste kvalitet af barredskaber, som du kan forestille dig. Selve taskens længde er 38 cm og diameteren på tasken er 17 cm. Det betyder, at den er så kompakt, at den fylder meget lidt i forhold til hvor mange gode redskaber man går rundt med indeni.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna