Skænk & Mål

Skænk perfekte drinks

Cocktails og drinks kan være en kompliceret størrelse. Især hvis man bevæger sig ud i de mere kompliceret af slagsen. Når der skal laves drinks, er det ofte nødvendigt, at det gøres hurtigt, så gæsterne ikke venter. Uden de rette redskaber i baren, kan det hurtigt give nogle dårlige resultater. For at kunne lave gode cocktails er forskellige måleredskaber til spiritus vigtige. Dem finder du i vores store sortiment. Vil du læse mere om redskaberne, kan du trykke lige Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Juicecontainer 1L - Rød BTBL3320R
  Juicecontainer 1L - Rød
  129,00 kr
 2. Skænkeflaske tud - Ryd BTBL3322C
  Skænkeflaske tud - Ryd
  49,00 kr
 3. Juicebeholder Lid - Hvid BTBL3323W
  Juicebeholder Lid - Hvid
  29,00 kr
 4. Solo Professional Doseringsmål - 50ml BTBL3104P
  Solo Professional Doseringsmål - 50ml
  109,00 kr
 5. Spritdispenser Mål 35ml - Metrix SL BTBL3135
  Spritdispenser Mål 35ml - Metrix SL
  129,00 kr
 6. Spritdispenser Mål 35,5ml - Metrix SL BTBL3141
  Spritdispenser Mål 35,5ml - Metrix SL
  129,00 kr
 7. Spritdispenser Mål 35.5ml - Metrix SL BTBL3141V
  Spritdispenser Mål 35.5ml - Metrix SL
  129,00 kr
 8. Spritdispenser Mål 25ml - Vogue BTBL3080
  Spritdispenser Mål 25ml - Vogue
  159,00 kr
 9. Spritdispenser Mål 35ml - Vogue BTBL3081
  Spritdispenser Mål 35ml - Vogue
  159,00 kr
 10. Spritdispenser Mål 50ml - Vogue BTBL3082
  Spritdispenser Mål 50ml - Vogue
  159,00 kr
Faldende orden
Side

Sæt en skænkeprop i din flaske

Et af de mest benyttede redskaber i baren i en skænkeprop. De fås i forskellige udgaver og hjælper til at man hurtigt, kan skænke en korrekt mængde alkohol eller sirup op. Selve opbygningen af dem, er afgørende for brugen. De er bygget op efter et gennemstrømningsprincip. En skænkeprop tillader en bestemt mængde væske at løbe igennem på et sekund. Ved at vende flaskens bund i vejret og holde den i et sekund, vil der typisk løbe en centiliter væske igennem. I denne kategori finder du også dispensere til spiritusflasker. De er bygget op med et kammer til alkohol. Når flasken vendes, fyldes kammeret op mens der sættes en prop i flasken. På den måde ved man, hvilken mængde alkohol der er kommet i cocktailen. En dispenser er nemmere at bruge, men også langsommere, at flasken skal vendes, hver gang kammeret er blevet tømt.


Cl mål eller jigger til baren

Om du driver en kommerciel bar, eller har en god hjemmebar, er det målebægere en nødvendighed. Hvis ikke man ønsker at bruge skænkepropper, er et cl mål eller en jigger det rette valg. Det smarte ved mange af centilitermålene i vores sortiment er, at de har to mål. Målene er formet som et timeglas, hvor den ene ende eksempelvis har plads til 2 centiliter, mens den anden ende kun har plads til en centiliter. Denne slags målebæger bliver i fagsprog kaldet for en jigger. Den er super hurtigt at arbejde med, da de fleste cocktails og drinks, er bygget op omkring to til 6 centiliter spiritus. De fås i større udgaver, hvor der kan være plads til hele fem centiliter. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, er de mest anvendte 1-2 centiliter eller 2-3 centiliter.


Masser af skænke -og måleudstyr

Vores sortiment indenfor barudstyr, er et af de bredeste i Norden. Du finder med garanti det måleudstyr du skal bruge. Jiggere, cl mål og skænkepropper har vi i alle størrelser og typer. Vi har ligeledes et stort udvalg af shakere. En shaker er et must-have i baren. Boston shaker er nok den mest anvendte type. Boston shaker kan kombineres med de fleste glas, og når du har shakes, kan du filtrerer med en af vores strainere. Vi har strainere i flere forskellige tætheder, således du kan få filtreret, præcis som du ønsker. Det er muligt at købe en boston shaker for sig, eller også kan man vælge et barsæt. Med et barsæt, har du altid du skal bruge, for at lave gode cocktails.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna