Indlæser...

Ballonbuket Sølv & Grafit 7 stk

Varenummer
697747
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Skab Festlig Stemning med Ballonbuket

Gør enhver fest eller begivenhed ekstra speciel med denne smukke ballonbuket. Buketten består af 7 balloner i sølv og grafitfarver, der tilføjer elegance og stil til enhver festlig lejlighed.

Ballonbuketten er perfekt til fødselsdage, jubilæer, bryllupper eller enhver anden festlig begivenhed. Den er nem at samle og kan bruges både indendørs og udendørs. Med sin stilfulde farvekombination vil denne ballonbuket helt sikkert skabe en festlig stemning og imponere dine gæster.

Uanset om du ønsker at dekorere dit hjem, festlokale eller kontor, er denne Sølv & Grafit Ballonbuket det perfekte valg. Skab en mindeværdig fest med denne smukke og stilfulde ballonbuket.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna