Indlæser...

ASKEBÆGER SORT Ø 10,7CM

Varenummer
9530
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

33,00 kr.

Beskrivelse

Sort askebæger i porcelæn

Når man inviterer folk på besøg, som ryger, hvad enten de er faste rygere eller bare festrygere, så skal man altid sørge for at komme dem i forkøbet når det gælder askebægre. For der vil utvivlsomt komme et spørgsmål, hvor rygerne vil spørge hvor de skal aske. Og for at undgå, at du i munterheden kommer til at sige til dem, at de blot kan gøre det i potteplanterne så kan du allerede inden de kommer sørge for at købe nogle af disse sorte askebægre, som har en diameter på 10,7 cm. Du kan også finde nogle mindre af de samme askebægre og du kan eventuelt vælge at købe nogle af begge størrelser således, at der er noget variation på bordene til festen.
 
Det klassiske askebæger er lavet af sort porcelæn og vækker megen genkendelse hos mange mennesker da de formentligt mange steder har set det samme askebæger. Og er man selv ryger har man uden tvivl flere gange asket en cigaret i netop denne type askebæger. Sørg for at køb et tilstrækkeligt antal af disse sorte askebægre da der formentligt er mange steder, hvor rygerne til festen har tænkt sig at aske.
 
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna