Indlæser...

Afspærringsstolpe ­ Guld

Varenummer
678624
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

999,00 kr.

Beskrivelse

RopePro afspærringsstolper i guld/polerede messingfarver med kugletop er den ultimative løsning til at skabe en elegant og effektiv afspærring i forskellige miljøer. Disse stilfulde afspærringsstolper er velegnede til brug i banker, lufthavne, diskoteker, apoteker, posthuse og enhver anden placering, hvor der er behov for at kontrollere menneskemængder.


Afspærringsstolperne er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der giver en holdbar og pålidelig konstruktion. Den polerede messing/guldoverflade tilføjer en luksuriøs og elegant æstetik til indretningen, og kugle-toppene på afspærringsstolperne giver et sofistikeret touch.


Med en tung fod med en diameter på 35 cm sikrer RopePro afspærringsstolperne stabilitet og pålidelighed. Dette gør dem velegnede til at holde reb og skabe en tydelig og effektiv afspærringslinje, der guider folk og sikrer en kontrolleret adgang.


Tilbehør som vægfæste kan købes separat og giver mulighed for at opnå endnu mere fleksibilitet i brugen af afspærringsstolperne. Med vægfæstet kan du oprette en afspærring helt ind til væggen, hvilket er ideelt, når der er behov for en tættere afgrænsning eller begrænsning af pladsen.


RopePro afspærringsstolper i guld/polerede messingfarver med kugletop er ikke blot en praktisk løsning til at styre menneskemængder, men også en visuel erklæring om elegance og professionalisme. De giver en fornemmelse af eksklusivitet og høj standard, der vil imponere dine gæster og kunder.


Uanset om det er at opretholde orden i travle omgivelser eller skabe en sofistikeret atmosfære ved særlige begivenheder, er RopePro afspærringsstolper i guld/polerede messingfarver med kugletop det perfekte valg. De kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed for at opfylde dine behov for afspærring og kontrol af menneskemængder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna