Indlæser...

Aalborg Klar Snaps FL 70

Varenummer
690867
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Aalborg Klar Snaps med en volumen på 70 cl (700 ml) er en god base for at lave din egen hjemmelavede snaps med forskellige smagstilsætninger. Her er en grundlæggende opskrift på, hvordan du kan infundere din egen snaps:


Hjemmelavet Snaps med Aalborg Klar Snaps:


Ingredienser:


1 flaske Aalborg Klar Snaps FL 70 (700 ml)

Smagstilsætninger efter eget valg, f.eks. kommenfrø, dildfrø, citronskal, appelsinskal eller krydderurter som estragon eller timian.

Glasbeholder med tætsluttende låg til infusion.

Instruktioner:


Vælg dine smagstilsætninger: Start med at vælge de smagstilsætninger, du gerne vil tilføje til din snaps. Traditionelle valg inkluderer kommen og dild, men du kan eksperimentere med forskellige krydderier, urter eller citrusfrugter for at tilføje din personlige præference.


Forbered smagstilsætningerne: Hvis du bruger krydderier som kommen eller dild, kan du knuse dem forsigtigt i en morter for at frigive deres aromaer. Hvis du bruger citrusskal, skal du sørge for at skylle dem grundigt og undgå den hvide bitterhed.


Kombinér med Aalborg Klar Snaps: Åbn flasken med Aalborg Klar Snaps og hæld forsigtigt indholdet i din glasbeholder. Tilsæt dine valgte smagstilsætninger til flasken.


Luk og lad det stå: Forsegl beholderen tæt og placer den et køligt og mørkt sted i mindst 3-5 dage. Dette giver smagstilsætningerne tid til at infundere snapsen med deres aromaer og smag.


Smag og filtrer: Efter infusionsperioden, smag din hjemmelavede snaps. Hvis du er tilfreds med smagen, kan du filtrere snapsen for at fjerne eventuelle faste partikler eller smagstilsætninger ved hjælp af en finmasket si eller et kaffefilter.


Server: Din hjemmelavede snaps er klar til servering. Nyd det kølet i små shotglas som en skål (husk at sige "Skål!").


Husk, at smagen af din hjemmelavede snaps vil variere afhængigt af, hvilke smagstilsætninger du har brugt, og hvor længe du har ladet dem infundere. Eksperimenter med forskellige kombinationer for at finde din foretrukne opskrift på snaps.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna