Målebægere/Jigger

Få den perfekte drink med et målebæger

Skal du lave lækre cocktails eller drinks, er det vigtigt, at der kommer den rette mængde alkohol og essenser i. Dette gøres let med det rette cl mål. Målebæger kommer i mange forskellige varianter, og det er ikke tilfældigt. Der er mange forskellige præferencer, når det rette cl mål til drinks skal findes. Læs mere om cl mål til drinks her Læs mere her 

Faldende orden
Side
 1. Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar
  Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar
  219,00 kr
  Quickview
 2. Jigger Coley 25 / 50ml CE-mærket - Urban bar
  Jigger Coley 25 / 50ml CE-mærket - Urban bar
  169,00 kr
  Quickview
 3. Mr Slim Style Jigger 60/90ml
  Mr Slim Style Jigger 60/90ml
  399,00 kr
  Quickview
 4. Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar
  Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar
  199,00 kr
  Quickview
 5. Final Touch Yarai Jigger
  Final Touch Yarai Jigger
  129,00 kr
  Quickview
 6. Jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar - Urban bar
  Jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar - Urban bar
  149,00 kr
  Quickview
 7. Jigger 25 - 50ml guld - Urban Bar - Urban bar
  Jigger 25 - 50ml guld - Urban Bar - Urban bar
  149,00 kr
  Quickview
 8. Jigger 25 - 50ml Kobber - Urban bar
  Jigger 25 - 50ml Kobber - Urban bar
  199,00 kr
  Quickview
 9. Dobbelt Jigger - kobber farve 2/4cl
  Dobbelt Jigger - kobber farve 2/4cl
  89,00 kr
  Quickview
 10. Prime Bar Japanese Style Jigger 20-40ml
  Prime Bar Japanese Style Jigger 20-40ml
  129,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Hvorfor bruge et cl mål til drinks

En rigtig bartender vil måle nøjagtigt, men et målebæger skal også ligge godt i fingrene, så der kan arbejdes hurtigt. Uanset hvor godt et øjemål du har, så bliver det aldrig så præcist som med et cl mål. Det er ikke snobberi, når en bartender bruger et cl mål til at lave cocktails. Cocktails kan være meget komplekse, og være sammensat af mange forskellige typer af alkohol, sirupper og koncentreret saft fra diverse frugter. For at få den helt rigtige smag i sin cocktail, skal der være overensstemmelse mellem de forskellige smage. Her er et målebæger et essentielt værktøj og et must-have i baren.

Målbæger i forskellige størrelser

Det er ikke kun på grund af udseendet, at der findes så mange forskellige målebægere eller “jiggere” som de hedder i bartenderkredse.Man skal finde det cl mål, der opfylder ens behov for størrelse, og som er hurtig og let at arbejde med.

I rigtig mange drinks, skal der ikke den samme mængde af hver ingrediens i drinken. Derfor er smart at have mere end ét cl mål. Ved at have flere forskellige cl mål, kan man have et mål til hver ingrediens. Det kan virke lidt i overkanten, men når du først har prøvet at skulle lave mange cocktails, så vil du opleve, hvor dejligt det er. Her hos Barlife kan du for eksempel både få et bæger, hvor du både kan hælde 25 ml og 50 ml i. Det super hurtigt at arbejde med, og så slipper du for at skulle vurdere på, hvornår du har fyldt et målebæger halvt op. Slå to fluer med ét smæk

Hav mere end et målebæger

Vi anbefaler at købe mere end ét målebæger. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at have forskellige cl mål til drinks i forskellige størrelser. Det er muligt at købe bægere med ét mål, eller bægere med to forskellige mål. Sørg for at have både små og store målbægere, så du ikke behøver at hælde fra flasken og over i bægeret mange gange, når der skal laves store drinks.

Det vigtigste ved et målebæger er, at det måler korrekt. Herefter følger brugbarheden og udseendet. Her hos Barlife har vi et stort udvalg, i mange forskellige designs. Mange vælger at benytte de varianter, som ligner to trekanter, der er vendt mod hinanden. Ved dem er det tydeligt at se, hvilken del der er størst og mindst. Skal festen peppes lidt op, så var det måske en ide at vælge en forgyldt udgave.

Et målebæger kaldes ofte en jigger

Hvis du er på udkig efter et målebæger, så vil du helt sikkert støde på ordet “jigger”. En jigger er kendetegnet ved, at bægeret er delt i to. En jigger er  ofte formet som et timeglas, hvor der er forskellige cl mål, i hver ende. Det vil sige, at du reelt får to forskellige cl mål, hvis køber én jigger. De er smarte, når du skal bruge forskellige mængder alkohol eller sirupper i en drink. Her på siden finder for forskellige jiggere. Vær opmærksom på, at du skal købe en rigtige størrelse, så du får et cl mål til drinks, der passer til dit ønske.  Vi anbefaler, at du har et par stykker i forskellige størrelser. Det gør det nemt og hurtigt at lave perfekte drinks, når du har flere gæster. Stort set alle vores jiggere kan klare en tur i opvaskemaskinen, så rengøringen klares nemt.

En del af barsættet

Et målebæger er en uundværlig del at en veludstyret bar. Det er lige meget, hvilket niveau man er på, så skal der måles præcist, for at lave de bedste drinks. Mangler du kun et par målebægere eller jiggere, før alt udstyret til din bar er indkøbt, så skal du nok finde, hvad du søger her på siden. Mangler mere barudstyr, så er det måske en idé, at kigge på vores barsæt. De fleste sæt indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med at lave cocktails. Det er essentielt med et cl mål til drinks. Et barsæt kan være en hurtig måde, at komme i gang på. Med et barsæt er du sikker på, at du ikke pludselig står og mangler et par dele. Man må aldrig gå ned på udstyr, og slet ikke barudstyr!

Se vores forskellige barsæt her → Barlife Barsæt

Copyright © 2019 Barlife Aps