Indlæser...

Los Arango Tequila Coffee Liquor FL 70

Varenummer
690862
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

369,00 kr.

Beskrivelse

Los Arango Tequila Coffee Liquor er en lækker og smagsfuld likør, der kombinerer to elskede smagsprofiler: tequila og kaffe. Denne likør er kendt for sin intense kaffesmag med en subtil antydning af tequila, der giver den en spændende og afbalanceret karakter. Her er nogle af de vigtigste træk ved Los Arango Tequila Coffee Liquor:


1. Høj Kvalitet: Los Arango er kendt for at producere kvalitetslikører og spiritus, og denne kaffe- og tequilalikør er ingen undtagelse. Den er brygget med omhu og opmærksomhed på detaljer.


2. Kaffesmag: Den dominerende smag i denne likør er kaffe. Den har en dyb og rig kaffesmag med noter af ristet kaffe og chokolade, der giver den en behagelig sødme.


3. Tequilatilføjelse: Tequilaen tilføjer en subtil alkoholisk varme og kompleksitet til likøren uden at dominere smagen.


4. Alsider og Anvendelser: Los Arango Tequila Coffee Liquor er alsidig og kan nydes på forskellige måder. Den kan serveres alene, over is, som en ingrediens i cocktails eller som en del af kaffedrikke som Irish Coffee.


5. Serveringsanbefalinger: Denne likør serveres normalt kølet eller med isterninger. Den kan også bruges til at tilføje smag og karakter til en bred vifte af cocktailkreationer.


6. Praktisk Flaske: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver dig tilstrækkeligt med likør til at nyde med venner eller gemme til særlige lejligheder.


Los Arango Tequila Coffee Liquor FL 70 (700 ml) er en ideel likør for dem, der elsker kombinationen af kaffe og tequila. Den er velegnet til at nyde som en eftermiddags- eller aftenlikør eller som en ingrediens i cocktails. Uanset om du er en likørentusiast eller ønsker at prøve en spændende smagsoplevelse, kan Los Arango Tequila Coffee Liquor være et fremragende valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna