Indlæser...

Koskenkorva Rabarber Likør FL 50

Varenummer
682396
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

86,00 kr.

Beskrivelse

Koskenkorva Rabarber Likør - En Frugtagtig Smagsoplevelse

Oplev den forfriskende og frugtagtige smag af Koskenkorva Rabarber Likør. Denne lækre likør er lavet af Koskenkorva Vodka og naturlige rabarber, hvilket resulterer i en unik og aromatisk smagsoplevelse. Med en alkoholprocent på [angiv den aktuelle alkoholprocent] er denne likør perfekt til at nyde alene, på is eller som en ingrediens i cocktails.

Den søde og syrlige smag af rabarber blander sig harmonisk med vodkaens glathed, hvilket giver en behagelig og velsmagende likør. Flasken på 50 cl er ideel til at have derhjemme til at forkæle dig selv eller til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder.

Koskenkorva Rabarber Likør kan nydes året rundt og tilføjer en ekstra dimension af friskhed til dine drinks og cocktails. Denne likør er skabt med omhu og dedikation for at levere en autentisk og velsmagende smagsoplevelse.

Opbevar flasken i dit barskab eller på din hjemmebar, og forkæl dine sanser med den forfriskende smag af rabarber i denne lækre likør. Skål og lad dine smagsløg opleve en unik og delikat kombination af sødme og syrlighed!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna