Kaffekværne

Du kan forbedre kaffens aroma med kaffekværne

En rigtig kaffeelsker vil altid gå meget op i, at kaffens smag den er så god som den overhovedet kan være. Og er du en rigtig barista-type, så vil du aldrig købe en pose kaffe, som allerede er kværnet. For i den proces fra, at kaffen er blevet kværnet og er blevet opbevaret i posen i noget tid sker der det, at en stor del af kaffens aromaer forsvinder. Hvis man derimod køber hele bønner og selv kværner dem, så får man meget mere smag ud af kaffen, hvilket man naturligvis vil sætte pris på hvis man er til god kaffe. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 29%
  Kaffekværn - Profi Cook 150 g 200W 21-501205 by BF20 color Sort
  Kaffekværn - Profi Cook 150 g 200W
  Tilbudspris 399,00 kr. Normalpris 559,00 kr.
 2. Kaffemølle, beholder 250gr, 24 indstillinger GRCM702EU by Graef color Sort
  Kaffemølle, beholder 250gr, 24 indstillinger
  729,00 kr.
 3. Bredemeijer Kaffemølle Stål 16573 by Bredemeijer color Sort
  Bredemeijer Kaffemølle Stål
  359,00 kr.
 4. Kaffemølle, 300gr. CL7520 by CLOER color Sort
  Kaffemølle, 300gr.
  779,00 kr.
 5. 26%
  Kaffekværn Coffee Flavour Stål CS1830 by CASO color Sort
  Kaffekværn Coffee Flavour Stål
  Tilbudspris 303,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 6. 10%
  Gastroback Design Espresso Barista PRO 42616GB by Gastroback color Sort
  Gastroback Design Espresso Barista PRO
  Tilbudspris 3.369,00 kr. Normalpris 3.729,00 kr.
 7. 31%
  Kaffekværn - Gastroback 42602GB by BF20 color Sort
  Kaffekværn - Gastroback
  Tilbudspris 1.019,00 kr. Normalpris 1.469,00 kr.
 8. Kaffemølle, beholder 350gr, 40 indstillinger GRCM800EU by Graef color Sort
  Kaffemølle, beholder 350gr, 40 indstillinger
  1.359,00 kr.
Stigende orden

Man får dog aldrig kværnet noget kaffe, hvis ikke man selv har en kaffekværn man kan bruge til formålet. For en kaffekværn gør, at du kan tage dine hele bønner og blot kværne dem derudaf. Her på siden har vi mange forskellige kaffemøller og du kan både finde typer, som især er velegnet til køkkenet derhjemme og til restauranten, hvor der bliver lavet store mængder af kaffe.

Enhver som siger, at det er besværligt at kværne bønner for at lave en god kop kaffe sætter ikke nok pris på den gode kop kaffe. For det første er det slet ikke besværligt og på meget kort tid vil du vænne dig så meget til det, at du slet ikke vil tænke over, at det kan virke lidt besværligt i starten. For det andet så er det det hele værd. For at få en god kop kaffe, som er lavet på friskkværnede bønner det er noget, som vil få smilet frem hos de fleste.

Tag et godt kig her på siden og se det store udvalg vi har af forskellige kaffekværne. Det kan være en god ide at bruge noget tid på at kigge på hvilke forskellige funktioner maskinerne har. For det er klart, at behovet hos enhver er forskelligt, hvorfor kaffekværnens funktionaliteter skal passe til lige nøjagtigt det, som du har brug for.

En af de typer kaffekværne vi har her på siden er en af dem, som du formentligt har set mange gange på caféer og restauranter. I toppen er der en gennemsigtig beholder lavet af enten plastik eller glas og denne top indeholder så bønnerne, som med jævne mellemrum skal fyldes op i takt med, at man kværner bønnerne. Længere nede på kaffekværnen er der en lille uformet halvcirkel, hvor man kan placere det redskab, som man bruger til at placere i espressomaskinen. Man kan så blot trykke på en knap, og på meget få sekunder bliver den rette mængde kaffebønner kværnet og bliver skudt ud i den anden ende. Her kan man således indstille hvor stor en mængde, der skal kværnes ad gangen, hvilket er smart hvis man er en form for restauration, som ønsker at være sikre på hvor meget kaffe, der kommer i hver kop. Er man en privatperson er denne type kaffekværn dog formentligt ikke den bedste, da man vil lave færre kopper. Med mindre selvfølgelig, at man er en stor familie, som består af mange kaffeelskere. I de fleste tilfælde vil det fungere bedre for en familie at have en kaffekværn, som er mindre og hvor man selv kan dosere. Det vil sige, at man for hver gang man bruger kaffekværnen doserer et hvis antal kaffebønner for dernæst at kværne dem.

Ønsker man at slå to fluer med et smæk kan man købe en smart kaffekværn fra Andrew James. Den ene flue er i dette tilfælde kaffekværnen og den anden flue er så en kaffemaskine. For det unikke ved denne kaffekværn er, at efter du har kværnet kaffen kan du brygge kaffen også. På den måde har du det hele et sted, hvilket kan være en god ting, men selvfølgelig betaler man også en smule mere for dette. Til gengæld får man både en god kaffekværn og en god kaffemaskine på samme tid.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna