Skåle og fade

Find dine nye skåle og fade

Skåle og fade er uundværlige i en restaurant eller hjemme privat. De fås i alle afskygninger, og vi har samlet en stor del i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af materialer, farver og størrelser. Der findes helt sikkert en skål eller et fad, der passer til dine behov. Om du skal bruge skåle til madlavning eller serveringer, så har vi dem, du skal bruge. Læs mere om vores udvalg her

Faldende orden
Side
 1. Glasfad Bormioli - 33cm
  Glasfad Bormioli - 33cm
  59,00 kr
  Quickview
 2. Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj
  Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj
  35,00 kr
  Quickview
 3. Skål ø 14,5cm - Brun Stentøj
  Skål ø 14,5cm - Brun Stentøj
  39,00 kr
  Quickview
 4. Salatskål Konisk ø24 - Brun Stentøj
  Salatskål Konisk ø24 - Brun Stentøj
  149,00 kr
  Quickview
 5. Salatskål Konisk ø30 - Brun Stentøj
  Salatskål Konisk ø30 - Brun Stentøj
  199,00 kr
  Quickview
 6. Ovnfast fad rekt. 30x23cm - Brun Stentøj
  Ovnfast fad rekt. 30x23cm - Brun Stentøj
  199,00 kr
  Quickview
 7. Ovnfast fad rekt. 38x26cm - Brun Stentøj
  Ovnfast fad rekt. 38x26cm - Brun Stentøj
  249,00 kr
  Quickview
 8. Skål ø 14,5cm - Blå Stentøj
  Skål ø 14,5cm - Blå Stentøj
  39,00 kr
  Quickview
 9. Skål - Akacietræ 100 cl ø20,3 x H10 cm
  Skål - Akacietræ 100 cl ø20,3 x H10 cm
  499,00 kr
  Quickview
 10. Cabo skål brun 21cm
  Cabo skål brun 21cm
  75,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Stort udvalg af skåle

Skåle fås i et hav af materialer og størrelser. Derfor er det vigtigt at vurdere på, hvad skålen skal bruges til. Skal den bruges til madlavning i køkkenet, er udseendet måske ikke så afgørende. Her kan gummi i bunden, så skålen ikke skrider, eller at skålen kan gå i opvaskemaskinen være vigtigere. Skal den bruges til at røre forskellige væsker sammen, så kan det være en fordel, at vælge skåle med hældetud. På den måde er det lettere at hælde fra skålen. Skal der serveres i skålene, vælger mange at bruge en glasskål. En glasskål med klart glas, præsenterer salater rigtigt godt, da det er muligt at se alle de forskellige farver og strukturer i salaten. Mange af skålene i keramik eller stentøj, passer i serier med andet service. De kan selvfølgelig også bruges alene til borddækningen, og de er med til at skabe liv på bordet.

 

Vælg det rigtige fad

Et fad kan vælges i mange forskellige varianter. Vi har både runde, firkantede, ovale og rektangulære. Fade er gode til serveringer, til eksempelvis en buffet, eller til at stille på bordet. Vi har nøje udvalgt vores fade til sortimentet ud fra kvalitet og anvendelighed. Skal du bruge et fad til madlavning, kan det være en god ide, at vælge et ildfast fad. Et ildfast fad kan gå i ovnen og udsættes for høje temperaturer. Skal du blot anrette og servere på fadene, kan man sagtens vælge et andet materiale. Vi forhandler forskellige serier af stentøj, og i disse serier finder du også fade. Med serierne har du mulighed for at dække op, med en komplet borddækning. Fadene kan også anvendes alene, hvor især de lyse farver, er et godt valg til salater og frugt i sommerhalvåret. Vælg et fad med farver og mønstre, og bring liv til din borddækning.

Copyright © 2019 Barlife Aps