Kander og karafler

Stort udvalg af flotte karafler

Hos Barlife har vi et flot udvalg af karafler. Om du søger en karaffel til vand, vin eller noget helt tredje, så har vi den. I sortimentet finder du ligeledes kaffekander med høj isoleringsevne og lang levetid. Vi har samlet de bedste mærker, og med produkter i alle prisklasser, har vi helt sikkert en kande eller karaffel, der passer til dig behov.

Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Kilner glasflaske med swing top låg 11882
  Kilner glasflaske med swing top låg
  75,00 kr
 2. Håndlavet decanter 11795
  Håndlavet decanter
  775,00 kr
 3. Leonardo Spiritii Karaffe 750ml 6411BS
  Leonardo Spiritii Karaffe 750ml
  599,00 kr
 4. Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr 22257DS
  Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr
  725,00 kr
 5. Final Touch Skull Decanter 5351
  Final Touch Skull Decanter
  399,00 kr
 6. Spey Kande 30 cl - Urban bar SB2054
  Spey Kande 30 cl - Urban bar
  175,00 kr
 7. INTUITO DECANTER 1,7L H3075
  INTUITO DECANTER 1,7L
  364,00 kr
 8. GRAND FINALE DECANTER 1,4L G8566
  GRAND FINALE DECANTER 1,4L
  1.329,00 kr
 9. Glas karaffel -RING- 28cm 0,8l 11110743
  Glas karaffel -RING- 28cm 0,8l
  199,00 kr
Faldende orden
Side

Vælg den rette karaffel

Udvalget af karafler er meget bredt, og det skyldes, at der produceres forskellige modeller, alt efter hvad de skal bruges til. Nogle karafler har ikke et tilhørende låg. Disse modeller anvendes normalt til servering af vand, juice eller lignende. Når ikke der sættes låg på en karaffel, vil indholdet ikke kunne holde sig så længe i et køleskab. Ønsker du, at en karaffel med låg, så tilbyder mange forskellige i vores sortiment. Der er helt almindelig udgaver med klart glas. Derudover har vi også udgaver med farvet glas, eller med farvet glas i mønster. De skiller sig en smule ud, og er med til at bringe farve på bordet. Der kan være stor forskel på volumen på vores kander. Det er derfor vigtigt, at vurdere hvad de skal bruges til, samt om det er bedre med to små end en stor model.

 

Vinkaraffel

En vinkaraffel kan have to forskellige funktioner. Ofte serveres vin i flasker, men det ser meget elegant ud, hvis det serveres i en flot karaffel. Karaflerne fås i flere forskellige varianter. Nogle er klassiske og stilfulde, mens andre kan have skæve eller runde former. Vinen præsenteres flot i karafler, hvor især vinens farve får lov til at komme til udtryk. Udover at præsentere vinen flot, har karafler også en anden vigtig funktion. Nogle vine åbner sig op og bliver bedre, når vinen har fået ilt. I en vinkaraffel er får vinen masser af ilt, og det i mange af modellerne muligt, at slynge vinen rundt. Derved iltes vinen endnu hurtigere. Det er smart, hvis man er kommet til at åbne sin vin lidt for sent. Har man haft vin på køl, stiger den hurtigere i temperatur ved at blive slynget rundt.Karaffel til whiskey

I en rigtig bar eller hjemmebar hører det sig til, at have et godt lager af whiskey, cognac og rum. Der skal være styr på de rigtige glas, og der skal være isterninger i fryseren. Dernæst giver det et stilet udtryk, at have sin whiskey i flotte karafler. Det er vigtigt at der er låg på karaflerne, når de skal bruges til whiskey, cognac eller lignende. Et par af de mest populære er en firkantet udgave fra Luigi Bormioli eller den diamantformede udgave fra Leonardo Spiritii. Begge karafler er af super høj kvalitet og har tilhørende flotte låg. Designet er på begge er inspireret fra 60’ernes klassiske stil. De vil med garanti pynte i baren eller hjemmebaren. Karaflerne kan selvfølgelig bruges til andre typer af spiritus, men den flotte gyldne farve fra whiskey eller cognac, bringer liv til karaflernes mange vinkler.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna