Indlæser...

JuicOrganic Appelsin Juice KRT 100

Varenummer
678694
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

JuicOrganic Appelsin Juice - Naturlig Friskhed i Hver Dråbe

Denne JuicOrganic Appelsin Juice er den perfekte måde at starte din dag på. Den er lavet af 100% appelsinjuice fra koncentrat, vand og naturlig appelsinsmag, hvilket sikrer en autentisk og frisk smag. Med en holdbarhed på op til 300 dage uåbnet og mindst 225 dage efter åbning, kan du nyde denne lækre juice i lang tid.

Med en kapacitet på 100 cl er denne juicekarton ideel til at opfylde hele familiens behov. Den er perfekt til morgenmaden, som en forfriskende drik i løbet af dagen eller som en ingrediens i dine yndlingscocktails.

JuicOrganic Appelsin Juice er den perfekte kombination af bekvemmelighed og kvalitet. Nyd den naturlige friskhed i hver dråbe og giv din krop et sundt boost med denne lækre appelsinjuice.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna