Indlæser...

Grönstedts "Monopole" VSOP Cognac FL 70

Varenummer
10601
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

329,00 kr.

Beskrivelse

Grönstedts "Monopole" VSOP Cognac - En Klassisk Cognac med Blød og Fyldig Karakter

Grönstedts "Monopole" VSOP Cognac er en velkendt og klassisk cognac med en blød og fyldig karakter. Den er produceret af Grönstedts, et anerkendt cognac-mærke, der er kendt for deres høje kvalitet og ensartede stil.

Denne cognac er grundlagt af Johan Daniel Grönstedts og er lavet med særlig fokus på at opnå en ensartet stil i hver variant. Den har en unik smag med noter af appelsin, abrikos og vanilje, der kommer til udtryk. Eftersmagen er sød af nougat og abrikos.

Grönstedts "Monopole" VSOP Cognac er perfekt til at nyde ved stuetemperatur. Den kan nydes alene, som en afslutning på et måltid eller som en ingrediens i cocktails. Den passer også godt til kaffe eller dessert.

Denne flaske indeholder 70 cl cognac med en alkoholprocent på 40%. Den er produceret i Frankrig, der er kendt for deres tradition og ekspertise inden for cognac-produktion.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna