Indlæser...

Glitter Fisk Diamond, Elderflower & Lime FL 70

Varenummer
18067
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

133,00 kr.

Beskrivelse

Land: Danmark

Alkohol:  15%

Indhold: 70cl

Denne glamourøse frugtlikør udgør det perfekte miks mellem shot og drink. Glitter Fisk Diamond fremstilles af udsøgte og eksotiske råvarer, som giver den sin gode, friske smag af hyldeblomst og lime.

Glitter Fisk Diamond løfter drinks og cocktails til nye højder. Den byder i tillæg til en skøn smag også på et spændende og anderledes farvetvist, en skinnende farve eller en smuk glød, om man vil, som ikke fås lignende med andre drinks.

Glitter Fisk Diamond produceres af den danske virksomhed, United Drinks, der med sine Glitter Fisk-produkter brillerer, hvad angår mixere, der skaber glamourøse og velsmagende cocktails.

Vi forhandler også Glitter Fisk Gold, som byder på en smag af tropiske frugter, og som gør sig rigtig godt i en cocktail med Ginger Beer. Og det er da også en udsøgt likør, som United Drinks har produceret i Glitterfisk-universet.

 

Drinks med Glitter Fisk

Som beskrevet, så kan du altså både servere din Glitter Fisk som shots og som drinks. Når du blander Glitter Fisk i drinks, så er der garanti for smukke glitrende drinks. Udover at det bliver nogle utrolig flotte drinks, så er der heller intet at sætte en finger på ved smagen.

For at give dig lidt inspiration til hvilke cocktails, som du kan lave med Glitter Fisk Diamond har vi samlet forskellige drinkopskrifter nedenfor. Så har du jo altid muligheden mellem Glitter Fisk Shots og Glitter Fisk drinks.

 

HUGO

Den første cocktail, hvor Glitter Fisk Elderflower spiller en hovedrolle, er denne drink ved navn Hugo. Den er supernem at lave, og den kræver ikke særlig mange ingredienser. Det eneste du skal bruge er:

 • 4 cl Glitter Fisk Diamond
 • 6 cl Mousserende vin
 • Lime og mynte til pynt
 • Isterninger

Hvis du ikke lige har en mousserende vin på lager, så kan du finde et stort udvalg af diverse vine her hos os, hvor du er mere end velkommen til at gå på opdagelse efter lidt inspiration.

Men helt enkelt så finder du dit yndlingsdrinkglas eller vinglas frem og fylder lidt isterninger heri. Derefter hælder du Glitterfisk i glasset og topper op med den mousserende vin. For at gøre drinken endnu mere indbydende pynter du til sidst med en skive lime og en kvist frisk mynte, og du er nu klar til at servere en Hugo for dig selv eller dine gæster.

 

SKINNY GLITTER

Den slanke version af Hugo-drinken kaldes en Skinny Glitter, som på mange måder kan associeres til en Skinny Bitch. Pointen er, at det sprudlende element, som normalvis er sodavand, Ginger Beer, Mousserende vin osv. ikke må indeholde nogen former for kalorier. Derfor tilsættes der danskvand i en Skinny Bitch, hvilket også er tilfældet med en Skinny Glitter.

Derfor er de ingredienser, som du skal bruge:

 • 4 cl Glitter Fisk Diamond
 • 6 cl Dansk Vand
 • Isterninger
 • Lime og mynte til pynt

Igen, så skal du som det allerførste finde dit flotte cocktailglas frem. Det kan sagtens være et vinglas, som du også bruger til Gin & Tonic og andre lækre drinks eller det kan være et highball glas. Du kan sådan set helt selv bestemme, så længe du starter med at putte lidt is deri, så går det aldrig helt galt. Ellers er det samme procedure som ved Hugo-drinken, hvor du først tilsætter Glitter Fisk Diamond og derefter topper op med Danskvand.

For at give det sidste visuelle finish pynter du lige med en skive lime og en kvist frisk mynte. Din Skinny Glitter er nu helt klar til servering.

 

PINK GLITTER

Nu skal vi til den lyserøde version, som også kaldes for Pink Glitter og er meget lig med de foregående variationer, blot at danskvanden og den mousserende vin nu er blevet skiftet ud med Pink Grapefrugt sodavand.

Ellers så er det nogenlunde de samme ingredienser du skal bruge, altså:

 • 4 cl Glitter Fisk Diamond
 • 4 cl Pink Grapefrugt Sodavand
 • Isterninger
 • Lime og mynte til pynt

Ligesom du varierer det sprudlende element i de forskellige versioner af Glitter Fisk drinksene, så kan du jo også udskifte dit drinkglas. F.eks. kunne du servere denne lyserøde Glitter i et Martiniglas eller et Margaritaglas for at variere det æstetiske udtryk.

Men du fylder lidt isterninger op i drinkglasset og herefter de 4 cl Diamond. Top op med den Pink Grapefruit Sodavand og pynt glasset med lime og mynte.

 

GINGER GLITTER

Den sidste drink vi vil præsentere for dig i denne omgang kaldes for en Ginger Glitter. Og kan du næsten gætte, hvilken mixer du skal bruge til denne drink?

Lige netop, du skal bruge Ginger Beer. En utrolig lækker sodavand som anvendes i mange forskellige drinksammenhænge, da den går godt sammen med mange forskellige typer af spiritus. Og har du endnu ikke smagt en Dark N’ Stormy, så må du love os, at det bliver den næste drink, som du laver til dig selv.

Men til en Ginger Glitter skal du bruge:

 • 4 cl Glitter Fisk Diamond
 • 4 cl Ginger Beer
 • Isterninger
 • Frisk lime og mynte

Først fylder du naturligvis dit drinkglas med isterninger og hælder herefter Glitter Fisk Diamond i glasset. Top op med Ginger Beer og pynt glasset med lidt limefrugt og en kvist frisk mynte.

 

GLITTER MULE

Hvis du har befærdet dig bare en smule på nogle af landets mange cocktailbare, så har du sikkert også stiftet bekendtskab med en Moscow Mule. Den friske vodkacocktail som altid bør serveres i det ikoniske Moscow Mule Krus.

Naturligvis kan du også lave en Glitter Fisk version af den russiskinspirerede amerikanske klassiker. Stilmæssigt bevæger den sig indenfor de samme breddegrader, men den formår alligevel at differentiere sig og skabe sit helt eget aftryk.

Alt hvad du skal bruge for at lave en Glitter Mule er:

 • 3 cl Glitter Fisk Diamond
 • 3 cl Vodka
 • 2 skiver friskskåret limefrugt
 • Ginger Beer
 • Isterninger

I modsætning til en Moscow Mule, så kan du sagtens anvende et almindeligt lowball glas til servering af en Glitter Mule. Først fylder du godt med is i glasset, hvorefter du tilsætter Glitter Fisk Diamond, vodka og topper op med Ginger Beer.

Til at pynte drinken samt tilføre en smule ekstra garnish kan du med fordel putte friske limeskiver i også.

Dermed får du de velkendte smagsnuancer fra Moscow Mule, men med det nye præg, som Glitter Fisk Diamond går ind og giver. En super lækker cocktail som bestemt er værd at forsøge sig med, hvis du godt kunne tænke dig at smage en ny drink.     

 

Hyldeblomst, lime og citrus drink

Navnet afslører, hvad der er dig i vente, og hvis vi selv skal sige det, så er det en utrolig skøn cocktail, der bare skal prøves. Den vil være en hit blandt mange, og er tilmed rigtig nem at lave. Det er en drink, der er oplagt som velkomstdrink samt en dejlig forfriskende sommer drink, der er perfekt drink at nyde på terrassen. Eftersom, at den er nemt at lave og ikke kræver en lang ingrediensliste, så egner den sig også godt som drinks bowl eller i en drinksdispenser, hvortil du blot tilpasser opskrifter herefter.

Du skal bruge følgende:

 • 4 cl Glitter Fisk Diamond, Elderflower & Lime
 • 5 cl Lemon sodavand
 • 1 cl Hyldeblomst likør
 • Isterninger
 • Evt. Frisk citron i både til pynt

Vi har allerede afsløret at fremgangsmåden er simpel. Det kræver nemlig blot, at du mikser alle ingredienser sammen i dit glas, drinksdispenser eller drinksbowle, og så er din drink klar til servering. Smag gerne til inden, så du sikrer dig, at drinken har den perfekte balance mellem sødme og friskhed.

 

Glitter Fisk har en passende alkohol procent, hvilket også gør den meget egnet til disse typer af drinks, som vi har foreslået dig at lave ovenover. Desuden gør de lækre smage, at du virkelig kan eksperimentere med mange forskellige mixere og stadigvæk opnå et utroligt lækkert resultat.

Vi håber, at du er blevet lidt mere oplyst om hvad Glitter Fisk er, samt hvordan du kan bruge den i forskellige sammenhænge. Ellers er du altid velkommen til at vende tilbage, hvis du mangler lidt inspiration.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna