Indlæser...

Craft Kit - Vodka, Gin & Akvavit Edition

Varenummer
682267
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 399,00 kr. Normalpris 549,00 kr.
Spar 27% (150 kr)

Beskrivelse

Craft Kit - Vodka, Gin & Akvavit Edition

Opdag kunsten af at skabe dine egne spiritusoplevelser med Craft Kit - Vodka, Gin & Akvavit Edition. Dette ultimative sæt indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med at lave din egen vodka, gin og snaps/akvavit derhjemme.

I kittet finder du en flaske dansk premium vodka, der er blevet filtreret på granit for at opnå en ren og blød smag. Derudover indeholder kittet 12 nøje udvalgte hovedingredienser, der giver en unik smagsprofil til dine hjemmelavede spiritusvarianter.

For at hjælpe dig med at lave dine egne kreationer inkluderer kittet et patentglas, en minitang, en filtreringstragt med si, en barske og måleredskaber i 2/4 cl størrelse. Disse redskaber sikrer, at du får de præcise målinger og filtreringer, der er nødvendige for at opnå den ønskede smag og konsistens.

For at give dine hjemmelavede spiritusflasker det rette udseende får du også 2x3 stk etiketter med påsætningerne: Gin, Vodka og Snaps/Akvavit. Disse etiketter tilføjer et professionelt touch til dine kreationer og gør dem perfekte til at vise frem eller give som gaver.

Med den medfølgende brochure kan du dykke ned i historierne om gin, vodka og snaps/akvavit. Lær om deres oprindelse, traditioner og unikke karakteristika. Brochuren giver også detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger kittets forskellige komponenter, samt en række spændende opskrifter, der vil inspirere dig til at skabe dine egne signaturdrikke.

Vodka, Gin, Snaps/Akvavit edition


Med udgangspunktet i 50 cl. dansk produceret kvalitets vodka ("base") kan man med de mange smagsnoter beslutte sig for om man vil lave sin helt egen personlige "Flavored" Vodka, Gin eller snaps/akvavit.


I craft kittet medfølger alt hvad man skal bruge til i form af barudstyr, patentglas, smagsnoter samt flaskelabels og er udviklet til at man selv kan tilføje egne ingredienser fra haven, skoven eller havet.


Der medfølger desuden en brochure med historien omkring Vodka, Gin og Snaps/Akvavit, "How to" instrukser samt drinksopskrifter.


Indeholder:

- 50 cl Dansk Premium Vodka, filtret på Granit


- 12 hoved ingredienser


- Patentglas


- Minitang


- Filtreringstragt med si


- Barske


- 2/4 cl mål


- 2x3 stk etiketter med: Gin, Vodka, Snaps/Akvavit


- Brochure indeholdende historien om: Gin, Vodka, Snaps/Akvavit, “how to” samt opskrifter.

12 Smagsnoter: Enebær - Kommen - Lakridsrod - grøn kardemomme - Kanel - Appelsinskal - Grapefrugtskal -rød peberkorn - Ingefær - Kirsebærtræ - egetræ - valnøddetræ.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna