Modo sirup

Tag med på en rejse til landet med de 1000 søer og kæmpemæssige skove. Til en fuldstændig mageløs og nærmest eksotisk nordisk natur. Landet vi taler om, er naturligvis Finland, og finnerne de har regnet den ud, når det kommer sig til at fremstille sirup i absolut verdensklasse.

I det sydlige Finland tæt på byen Helsingfors ligger fabrikken Sweet’n’Syrup Finland Oy, som står bag serien af Modo Sirup. Produceret udelukkende på naturlige og rene ingredienser er sirupperne fra Modo fyldt med smag og vil uden tvivl komplimentere din Gin Hass fuldstændig perfekt.

Modo anvender ikke kunstige farvemidler i deres sirupper, så du får altså et produkt der er 100% naturligt og håndlavet i det sydlige Finland.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Modo Mango Syrup, PET FL 75 M25 by MODO color Sort
  Modo Mango Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 2. Modo Rabarber Syrup, PET FL 75 M26 by MODO color Sort
  Modo Rabarber Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 3. Modo Lakrids Syrup, PET FL 75 61264 by MODO color Sort
  Modo Lakrids Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 4. Modo Sukker sirup , PET FL 75 M82 by MODO color Sort
  Modo Sukker sirup , PET FL 75
  89,00 kr.
 5. Modo Ananas sirup, PET FL 75 M14 by MODO color Sort
  Modo Ananas sirup, PET FL 75
  69,00 kr.
 6. Modo Brombær Syrup, PET FL 75 M36 by MODO color Sort
  Modo Brombær Syrup, PET FL 75
  89,00 kr.
 7. Modo Karamel Syrup, PET FL 75 M29 by MODO color Sort
  Modo Karamel Syrup, PET FL 75
  79,00 kr.
 8. Modo Passion Syrup, PET FL 75 M07 by MODO color Sort
  Modo Passion Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 9. Modo Jordbær Syrup, PET FL 75 M9 by MODO color Sort
  Modo Jordbær Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 10. Modo Vandmelon Syrup, PET FL 75 M11 by MODO color Sort
  Modo Vandmelon Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 11. Modo Vanilje Syrup, PET FL 75 M18 by MODO color Sort
  Modo Vanilje Syrup, PET FL 75
  79,00 kr.
 12. Modo Pink Grapefruit, PET FL 75 M52 by MODO color Sort
  Modo Pink Grapefruit, PET FL 75
  75,00 kr.
 13. Modo Kokos Syrup, PET FL 75 M22 by MODO color Sort
  Modo Kokos Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 14. Modo Fersken Syrup, PET FL 75 M28 by MODO color Sort
  Modo Fersken Syrup, PET FL 75
  89,00 kr.
 15. Modo Æble Syrup, PET FL 75 M06 by MODO color Sort
  Modo Æble Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 16. Modo Blåbær Syrup, PET FL 75 M02 by MODO color Blå
  Modo Blåbær Syrup, PET FL 75
  99,00 kr.
 17. Modo Banan Syrup, PET FL 75 M01 by MODO color Sort
  Modo Banan Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
 18. Modo Granatæble Syrup, PET FL 75 M58 by MODO color Sort
  Modo Granatæble Syrup, PET FL 75
  69,00 kr.
Stigende orden

Innovation med forbrugeren i centrum

Hos Sweet’n’Syrup Finland Oy, som vi for nemhedens skyld vil kalde for Modo, har hele tiden fingeren på pulsen, når det omhandler trends og smagspræferencer hos deres forbrugere. De er hele tiden opmærksomme på, hvad der sker af nye initiativer på markedet og reagere hurtigt herpå.

Modo består af kvalitet over hele linjen. Lige fra dem der fremstiller flaskerne, til dem som udvikler produkter, til de folk der sidder og markedsfører samt sælger dem. Det er altså en stærk intern forsyningskæde, som skaber det solide fundament hele Modo-koncernen er bygget op omkring.

Ledestjernen er da også hele tiden klar for den finske virksomhed. De vil hele tiden sikre deres fortsatte position på det internationale marked, som en solid og troværdig producent af højkvalitetssirupper.

Deres store know-how i forhold til en bæredygtig og naturlig produktion, samt den store passion for hele tiden at udvikle forretningen med nye produkter der matcher forbrugernes krav og præferencer, skal bidrage til den stigende pallette af finske smagsnuancer til barer og restauranter verden over.

 

De mange sirupper  

Nok snak om den centrale forretningsforståelse samt Modos store vision. For i bund og grund handler det alt sammen om de mange sirupper der bliver sendt ud i verden fra den finske fabrik. Vi forhandler mere end 20 forskellige smagsvarianter, som alle kan tilsættes i forskellige typer drinks for at give ekstra smag.

Vi vil fremhæve nogle af deres mest populære varianter, samt nogle af de sirupper, du måske ikke umiddelbart ville kigge på, men som faktisk har utroligt meget at byde på.

 

Modo Mango Sirup

Vi lægger naturligvis ud med Modo Mango Sirup. En legendarisk sirup som bærer et stort ansvar i tilblivelsen af den famøse Gin Hass drink. Da drinken blev opfundet i sin tid, var det netop med Modos Mangosirup, og derfor er det også det klart mest sælgende produkt.

Smagen af mango er meget ren og meget kraftig heri, hvilket giver den helt rette ånd til den gode gindrink, men også til enhver anden drink som kræver et skvis mangosirup.

Kunne du godt tænke dig at lave den originale Gin Hass med den helt originale mangosirup, så får du opskriften her.

 • 4 cl af den gin som du lige føler for.
 • Top op med lemonsodavand.
 • Tilsæt 3 cl af den famøse Modo Mango Sirup.
 • Du må selvfølgelig ikke glemme isterningerne.

Sværere er det faktisk ikke. Nu har vi skrevet at du bare kan bruge den gin, som du lige føler for, men skal vi anbefale en gin, som virkelig går godt i spænd med den syrlige bitre lemonsodavand, er det den lækre Nordic Spirits Lab Gin, som er dansk produceret.

 

Modo Lakrids Sirup

Finland er yderst berømte for deres lakrids, og derfor har Modo naturligvis også fremstillet en lakridssirup. Det er netop den velkendte smag af sød finsk lakrids, som Modo har formået at indkapsle i denne sirup.

Farven er dyb og mørk, hvilket kan være med til at give en given drink noget kulør, ligesom den karismatiske lakridssmag også vil sætte sit positive præg på mange drinks.

F.eks. den kampsportsinspirerede KongFu Cocktail, som du får opskriften på lige her.

 • 4 cl gin af hvad du lige føler for
 • Top op med cola
 • Kom det der svarer til en barske Modo Lakrids Sirup heri.

Prøv den! Den er virkelig lækker.

Foruden drinks, så kan du også sagtens anvende lakridssiruppen i kaffe, smoothies eller til at komme i desserter, så mulighederne er mange for denne finske lækkerbisken.

 

Modo Vanilje Sirup

Hos Modo kan du finde et kæmpe udvalg af diverse frugtige sirupper herunder rabarbersirup, jordbærsirup, banansirup osv. Alligevel vil vores sidste anbefaling i denne omgang være på deres vaniljesirup. Den er simpelthen fabelagtig i både cocktails, til desserter og generelt til bagning.

Og ligesom vi ovenover kastede os ud i drinksudgaven af den famøse KongFu-is, så vil vi også nu byde dig på en lækker ispind. Eller i hvert fald drinksudgaven af københavnerstangen, som du sikkert har fået hjemme hos din bedstemor som barn.

Opskriften er således:

 • 4 cl gin af hvad du lige har i skabet.
 • Top op med ananasjuice
 • Tilsæt 3 cl Modo Vanilje Sirup
 • Du må selvfølgelig ikke glemme isterningerne

Hermed har du opskriften på en farverig drink både i udseende og i smag, samtidig med at du får sat den lækre vaniljesirup i spil på en god måde.

 

Hvad kan vi ellers byde på af lækre sirupper

Her hos BarLife er vi så privilegerede, at vi kun har topkvalitet i vores sortiment. Og med al den snak om finske Modo, vil vi her på falderebet også nævne en anden stærk bejler indenfor sirup.

I Frankrig kan du være så heldig at støde på Monin-familien, som også fremstiller lækre sirupper og likører. Igennem tre generationer er Monin nu blevet drevet, og de bliver forhandlet på stort set alle markeder verden over.  

De har mere end 70 forskellige varianter i deres sortiment, hvilket også gør at de kan differentiere sig fra mængden alene på deres produktvolumen.

Mange drinks er blevet skabt i nærværet af sirupper fra Monin, og de er derfor at finde som en fast del af det faste barinteriør over alt.

Du kan roligt søge mod de sydlige breddegrader, hvis du er interesseret i at prøve vaskeægte fransk kvalitetssirup.

 

Og med disse ord vil vi ikke snakke mere om sirupper i denne omgang. Du er mere end velkommen til at søge inspiration i det store udvalg og i det hele taget at søge inspiration blandt vores mange drikkevarer.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna