Isskeer og istange

Skeer og tænger til isterninger

Til en rigtig fest har du, bag baren, både brug for isskeer og en istang når du skal servere gode drinks til dine gæster. Med en isske og en istang i din bar er du godt forberedt på, at kunne håndtere mange cocktails. Langt størstedelen af drinks og cocktails bliver serveret med is. Læs mere her 

Faldende orden
Side
 1. Isskovl 37 cl.m. dræn sort
  Isskovl 37 cl.m. dræn sort
  125,00 kr
  Quickview
 2. Isskovl 25 cl. hvid plast
  Isskovl 25 cl. hvid plast
  55,00 kr
  Quickview
 3. Isske aluminium - 1.6L
  Isske aluminium - 1.6L
  249,00 kr
  Quickview
 4. ACOMA Spiseske
  ACOMA Spiseske
  79,00 kr
  Quickview
 5. ACOMA DESSERT Ske
  ACOMA DESSERT Ske
  63,00 kr
  Quickview
 6. Isske metal 200cl
  Isske metal 200cl
  499,00 kr
  Quickview
 7. Krystal istang
  Krystal istang
  499,00 kr
  Quickview
 8. Laguiole Isspand og isske
  Laguiole Isspand og isske
  669,00 kr
  Quickview
 9. Alessi Istang
  Alessi Istang
  449,00 kr
  Quickview
 10. Isske metal 18cl
  Isske metal 18cl
  119,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Hygiejnen og hastigheden skal gerne være i top, og derfor skal du ikke bruge dine fingre til at tage is med. Brug i stedet et god isske eller istang. Det vil dine gæster sætte pris på.

Hurtig håndtering af is med en isske

For hurtigt at få isterninger transporteret fra fryseren, eller isspanden, til glassene, er det en god ide med en isske. En isske er en relativ stor høj ske, som har et stort rumfang. Dette gør, at du kan have is til flere cocktails på en gang. Selve grebet er bølgeformet, så man ikke taber skeen, når man er ved at bruge den. Det er vigtigt, at der er god ergonomi, når det går hurtigt i baren, og tingene måske er lidt våde. Det sparer tid at bruge en isske. Man kan lave mange drinks på en gang uden, at man behøver at hælde is på skeen flere gange. Du stiller blot en række glas frem og tage en skefuld is, som du doserer i hvert glas. Når du bruger en i din bar, sikrer du samtidigt, at hygiejnen bliver forbedret, da du ikke bruger dine fingre til at tage is med.

Istang eller isske

Hvis du står, og skal lave cocktails, som ikke kræver store mængder is, så er en istang nok det rette valg. En istang har takker rundt på kanten, som sikrer et godt greb på insterningerne. En istang er beregnet til at tage en eller to isterninger af gangen. Skal du servere drinks med knust is, er den ikke det rette valg. Her vil det være bedre med en isske. Med en istang i baren, får du et mere stilet og eksklusivt udtryk, når du serverer cocktails eller drinks. Skal du eksempelvis lave en lækker Old Fashioned, er det flot med én stor isterning i glasset. Her dur det ikke at bruge fingrene. Det er vigtigt at hygiejnen er i orden i din bar. Når du bruger en istang, viser du dine gæster, at du går op i det. De vil sætte pris på, at du ikke bruger dine fingre.

Vælg den rette isske

Hvis du kigger på vores udvalg her på siden, så vil du opdage, at der er stor forskel på volumen. Volumen er betyder, hvor meget is som isskeen kan indeholde. Den største model er på 190 cl. Denne isske bruges normalt kun i store professionelle ismaskiner, når man skal have is over i sin isspand. De mest brugte isskeer i selve baren, er mellem 36 cl og 72 cl. Det er muligt at vælge modeller med drænhuller i. Hvad angår materialer er det en smagssag. Kvaliteten på dem som er lavet af plastik, er så god og stærk, at de ikke brækker - selv ved hårdt brug. Når du er færdig med at bruge dem, kan alle vores modeller, holde til en tur i opvaskemaskinen.

Copyright © 2019 Barlife Aps