Målebægere

Hos BarLife har vi et stort og bredt udvalg af jiggers, så vi kan imødekomme den store og varierede efterspørgsel, der findes for dette barudstyr. Derfor kan du med stor sandsynlighed finde præcis den jigger, du leder efter, i vores sortiment her på siden. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Stål Jigger 2-4cl 019-2 by PRIME BAR color Sølv
  Stål Jigger 2-4cl
 2. 41%
  Jigger 20/40 ml BARLIFE Edition Barlife1 by NON BRAND color Sølv
  Jigger 20/40 ml BARLIFE Edition
  Tilbudspris 35,00 kr. Normalpris 59,00 kr.
 3. Jigger 3-5 cl m. riller Bar0084 by NON BRAND color Sølv
  Jigger 3-5 cl m. riller
  39,00 kr.
 4. RCR Tattoo Jigger 3/6 cl BAR0754 by RCR Glas color Klar
  RCR Tattoo Jigger 3/6 cl
  29,00 kr.
 5. 53%
  Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar 3884 by BF30 color Sort
  Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar
  Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
 6. Spiritus Mål - CE-mærket - 71ml BTBL3174SV by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 71ml
  49,00 kr.
 7. Spiritus Mål - CE-mærket - 125ml BTBL3190 by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 125ml
  79,00 kr.
 8. Aero Jigger 20 / 40ml CE-mærket - Urban bar UB3167 by Urban Bar color Sølv
  Aero Jigger 20 / 40ml CE-mærket - Urban bar
  79,00 kr.
 9. Ginza Jigger US Kobber - Urban bar UB117CP by Urban Bar color Kobber
  Ginza Jigger US Kobber - Urban bar
  99,00 kr.
 10. Glas Ginza Jigger - Urban Bar - Urban bar UB3758 by Urban Bar color Klar
  Glas Ginza Jigger - Urban Bar - Urban bar
  99,00 kr.
 11. Kobber Jigger 25/50ml - Genware JIG2550C by Genware color Sort
  Kobber Jigger 25/50ml - Genware
  99,00 kr.
 12. Ginza Jigger 25 / 50ml COPPER - Urban bar UB3083 by Urban Bar color Sort
  Ginza Jigger 25 / 50ml COPPER - Urban bar
  219,00 kr.
 13. Spiritus Mål - CE-mærket - 100ml BTBL3183 by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 100ml
  69,00 kr.
 14. Ginza Jigger 25 / 50ml - Urban bar UB108 by Urban Bar color Sølv
  Ginza Jigger 25 / 50ml - Urban bar
  149,00 kr.
 15. Aero Jigger 20 / 40ml Tattoo - Urban bar UB3548 by Urban Bar color Sølv
  Aero Jigger 20 / 40ml Tattoo - Urban bar
  139,00 kr.
 16. Spiritus Mål - CE-mærket - 200ml BTBL3194 by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 200ml
  99,00 kr.
 17. Bel Jigger kobber 25/50ml - Mezclar 3883 by Beaumont color Sort
  Bel Jigger kobber 25/50ml - Mezclar
  149,00 kr.
 18. Vintage Jigger 20/40ml - Genware JIG2040V by Genware color Sort
  Vintage Jigger 20/40ml - Genware
  89,00 kr.
 19. Spiritus Mål - CE-mærket - 5cl BTBL3164 by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 5cl
  49,00 kr.
 20. Spiritus Mål - CE-mærket - 2cl BTBL3195 by Beaumont color Sort
  Spiritus Mål - CE-mærket - 2cl
  39,00 kr.
Stigende orden
Side

Skal du lave lækre cocktails eller drinks, er det vigtigt, at du kommer den rette mængde alkohol og essenser i, hvilket gøres lettest med det rette centilitermål. Målebæger kommer i mange forskellige varianter, og det er ikke tilfældigt. Præferencerne er nemlig mange, når det rette cl mål til drinks skal findes.

HVORFOR BRUGE ET Centiliter MÅL TIL DRINKS

En rigtig drinksmeister vil måle nøjagtigt, hvor meget alkohol der tilsættes i en cocktail, da det er med til at give den mest nøjagtige og bedste smag. Men det er også vigtigt, at målebægeret ligger godt i fingrene, så der kan arbejdes hurtigt og effektivt.

Uanset hvor godt et øjemål du har, så bliver det aldrig så præcist som med en alkohol måler. Det er altså ikke snobberi, når en bartender bruger et cl mål til at lave cocktails med. Cocktails er bare ofte temmelig komplekse, og kan være sammensat af mange forskellige komponenter som alkohol, sirupper og koncentreret saft fra diverse frugter.

For at få den helt rigtige smag i cocktailen, er det vigtigt, at der er overensstemmelse i samspillet mellem de forskellige smage. Og i den forbindelse spiller din jigger en uundværlig rolle, og er derfor et essentielt værktøj at have i baren.


MÅLEBÆGER I FORSKELLIGE STØRRELSER

Det er ikke kun på grund af udseendet, at der findes så mange forskellige målebægere eller “jiggers” som de hedder i bartenderkredsene. Du skal finde det cl mål, der opfylder dine behov både størrelsesmæssigt, udseendemæssigt, og som er hurtig og let for dig at arbejde med.

I rigtig mange drinks, skal der ikke den samme mængde af hver ingrediens i drinken. Derfor er det som drinkmeister smart at have mere end ét cl mål. Ved at have flere forskellige jiggers, kan du have et mål til hver eneste ingrediens, hvilket umiddelbart kan virke lige i overkanten, men når du først har prøvet at skulle lave mange cocktails, så vil du opleve, hvor dejligt det er.

Her hos BarLife kan du for eksempel få en type målebæger som kaldes en dobbeltjigger, hvor du både kan hælde 25 ml og 50 ml i. Det er hurtigt at arbejde med, og så slipper du for at skulle vurdere på, hvornår du har fyldt et målebæger halvt op. Du kan lige så godt slå to fluer med ét smæk.


HAV MERE END ET MÅLEBÆGER

Vi anbefaler at købe mere end ét målebæger. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at have forskellige cl mål til drinks i forskellige størrelser. Det er muligt at købe bægere med ét mål eller bægere med to forskellige mål. Sørg for at have både små og store ml mål, så du ikke behøver at hælde fra flasken og over i bægeret mange gange, når der skal laves store drinks.

Det vigtigste ved et målebæger er, at det måler korrekt. Herefter følger brugbarheden og udseendet. Hos BarLife har vi et stort udvalg i mange forskellige designs. Mange vælger at benytte de varianter, som ligner to trekanter, der er vendt mod hinanden. Ved dem er det tydeligt at se, hvilken del der er størst og mindst.


ET MÅLEBÆGER KALDES OFTE EN JIGGER

Hvis du er på udkig efter et målebæger, så vil du helt sikkert støde på ordet “jigger”. En jigger er kendetegnet ved, at bægeret er delt i to. En jigger er ofte formet som et timeglas, hvor der er forskellige cl mål i hver ende. Det vil sige, at du reelt får to forskellige cl mål ved køb af én jigger. De er smarte, når du skal bruge forskellige mængder alkohol eller sirupper i en drink.

Her på siden finder du mange forskellige jiggers, så du skal være opmærksom på, at du finder den rette størrelse, så du får et cl mål til drinks, der passer til dit ønske. Vi anbefaler, at du har et par stykker i forskellige størrelser, da det gør det nemt og hurtigt at lave perfekte drinks, når du har flere gæster. Stort set alle vores jiggers kan klare en tur i opvaskemaskinen, så rengøringen klares nemt.


Forskellige måleenheder

Er du også en anelse forvirret over de forskellige betegnelser for måleenheder, som du konstant støder på, når du søger inspiration til forskellige drinks og cocktails?

I så fald, så er du bestemt ikke den eneste. Derfor vil vi nu lave en kort oversigt over, hvad de forskellige enheder betyder i forhold til hinanden, så du en smule nemmere kan navigere rundt mellem måleforholdene.

Først og fremmest er det godt at vide hvad centiliter og milliliter er i forhold til hinanden. Faktisk kan det nemt oversættes fra når du måler længder. Her går der 10 millimeter på en centimeter og det samme gør sig gældende for centiliter til ml.

Det betyder altså at hvis du skal oversætte 2 cl til ml, vil det svare til 20 ml.

Er du så interesseret i at vide, hvor mange cl der går på en dl, så er svaret 10 cl.

1 centiliter à 10 milliliter

1 deciliter à 10 centiliter

Måske er du også stødt på den engelske måleenhed oz, som er en anden måledimension end den vi normalvis benytter os af herhjemme.

Men for at være helt nøjagtig, så svarer 1 oz in cl til 28,41 ml i det danske metriske målesystem.

Så med disse oplysninger i mente, er du forhåbentlig lidt bedre klædt på, til at kaste dig ud i forskellige måleenheder og cocktails.


EN DEL AF BARSÆTTET

Et målebæger er en uundværlig del af den veludrustede bar. Og uanset hvilket niveau, du som mixmeister befinder dig på, så skal der måles præcist, for at lave de bedste drinks.

Mangler du kun et par målebægere eller jiggers, før alt udstyret til din bar er indkøbt, så skal du nok finde, hvad du søger her på siden. Mangler mere barudstyr, så er det måske en idé at kigge på vores barsæt.

De fleste sæt indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med at lave cocktails. Det er essentielt med et cl mål til drinks. Et barsæt kan være en hurtig måde at komme i gang på. Med et barsæt er du sikker på, at du ikke pludselig står og mangler et par dele for som ordsproget siger, så må du aldrig gå ned på udstyr, og slet ikke barudstyr!

Se vores forskellige barsæt her → Barlife Barsæt


Stort udvalg af forskellige jiggers

I vores store udvalg af målebægere og jiggers er det næsten umuligt ikke at finde en variant, som matcher dit behov og stilmæssige præferencer. Vores sortiment byder nemlig på utroligt mange jiggers, som både i deres formmæssige designs og farvemæssige designs adskiller sig meget fra hinanden.

Selvfølgelig har vi mange modeller, som er præget af den traditionelle måde at se jiggeren på, men hvis du kan lide at skille dig en smule ud fra mængden, så kan vi byde på nogle ganske interessante jiggers, som ikke er at finde bag enhver bardisk.

For at udpege nogle af de lidt mere karakteristiske målebægere i vores sortiment, kan vi bl.a. fremhæve Hammer Jigger fra Urban Bar. Dette er en jigger, som egentlig ligner en hammer, og som giver dig muligheden for at lave cocktails på en lidt ekstra særpræget måde.

Ellers er vores Coley Jiggere utroligt populære. Disse kan du finde i mange farvenuancer, som indeholder både guld, kobber og mange andre farvespil.

Især er brandet Urban Bar enormt dygtige til at fremstille barudsyr herunder jiggere, som har et mere kreativt udtryk, og som virkelig appellere til din lyst til at blande lækre drinks og cocktails. Spice det hele op med nogle flotte cocktailglas og lidt pynt, så er du godt kørende på drinksfronten.


Hvilken jigger skal jeg vælge?

Der findes adskillige former for barudstyr, der er lavet med henblik på at afmåle væsker blandt andet spiritus, så du sikrer den rette dosering når du eksempelvis laver drinks. Hvor jiggeren blot er en blandt mange måleapparater, der kan bruges bag baren. Der findes endvidere diverse udgaver af jiggeren. Herunder både forskellige størrelser, designs og meget andet. Fælles for dem alle er dog, at de er effektive til at sikre, at dine drinks og cocktails bliver præcist som ønsket. Med andre ord, så løfter de niveauet af dine drinks i hjemmebaren.

Når du skal vælge en jigger, kan du med fordel vælge et par forskellige størrelser, så du er sikker på at have et målebæger til de forskellige doseringer du måtte få brug for. Der findes jiggere i alverdens afskygninger, så du finder med garanti noget, der falder i din smag og som passer ind i din hjemmebar. Måleudstyr er nemlig ikke kun ideelle at bruge på kommercielle barer.

I vores store sortiment af måle- og skænke barudstyr finder du udover jiggere selvfølgelig også vippemål, der balancerer på glassets kant, hvorefter væsken med en hurtig elegant bevægelse ryger ned i glasset. Derudover forhandler vi også et bredt udvalg af skænkepropper, spiritusdispensere og bottle pilots, der afmåler en bestemt væske direkte fra flasken. Gå på udkig i vores store sortiment af jiggere og andre skænke- og måleudstyr, og find den næste tilføjelse til hjemmebaren.


Hos BarLife kan du altså finde et stort sortiment på jiggers og målebægre, så uanset hvilken stil du er på udkig efter, så kan du med stor sandsynlighed finde den her.

Værsgo at gå på opdagelse i vores udvalg og lad dig endelige inspirere af de mange forskellige løsninger, så du kan finde lige netop den jigger, der passer bedst til din smag og din bar.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna